Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

A digitalizációs szintugrás lehet a hazai versenyképesség egyik kulcsa

A beszélgetés moderátora Kozma Miklós, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi docense

A hazai versenyképesség, a vállalati hatékonyság, illetve a digitalizációs fejlettségünk összefüggéseiről rendez online konferenciát 2021. június 3-án, 15 órától a Magyar Közgazdasági Társaság Ipari és Vállalkozási Szakosztálya, egyetemünk vezető oktatóinak részvételével.

Corvinus

 
Az online kerekasztal-beszélgetést az MKT YouTube-csatornáján élőben streamelik, illetve megtekinthető lesz a Webexen is.

A kerekasztal-beszélgetés résztvevői: 

  • Baksay Gergely, az MNB közgazdasági elemzésekért és versenyképességért felelős ügyvezető igazgatója, az MKT Versenyképességi Szakosztályának elnöke, az országos elnökség tagja;
  • Both Vilmos, az IVSZ – Szövetség a Digitális Gazdaságért mikro- és startup-tagozatának vezetője, a Bottom Line Kft. ügyvezetője; valamint
  • Czimbalmos Levente, a Modern Vállalkozások Programjának szakmai vezetője.
  • Felkért hozzászóló: Losonci Dávid, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi docense, a Vállalatgazdaságtan Intézet igazgatója.

A beszélgetés moderátora Kozma Miklós, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi docense, az MKT Ipari és Vállalkozási Szakosztályának elnöke.

A résztvevők olyan kérdésekre keresik a választ, mint hogy miként függnek össze a vállalatok digitalizációs törekvései egy ország versenyképességével; milyen döntések segíthetik a továbblépést vállalati, üzleti közösségi szinten a digitalizációs hatékonyság jelenlegi hazai szintjéről; milyen szakpolitikai beavatkozások, piaci ösztönzők kívánatosak a fejlődés előmozdításához országos szinten; vagy hogy ilyen feladatok adódnak az egyes szereplőknek ebben a folyamatban.

A rendezvény megtekintéséhez szükséges információk:
 

Vágólapra másolva
GEN.:2021.07.27. - 22:01:41