Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

A Corvinus munkatársa ad elő az az ENSZ Kábítószerügyi Bizottságának 64. ülésén

Iga Kender-Jeziorska, a Gazdaság- és Közpolitika Intézet munkatársa meghívott előadóként tart prezentációt az ENSZ Kábítószerellenőrzési és Bűnmegelőzési Hivatala irányító testületének éves ülésén.
Horizon előadó 
Iga Kender-Jeziorska jelenleg a YODA - Youth Organisations for Drug Action - helyettes vezetője. Ez az ernyőszervezet több mint 20 európai ország fiatalokkal foglalkozó civil szervezeteit fogja össze.

E tisztségében vesz részt az Európai Bizottság szakértői csoportjának, az EU Kábítószerügyi Civil Társadalom Fórum munkájában, ahol 2018 óta a Drogpolitika Munkacsoportot vezeti, melyben kollégáival az EU drogstratégiáján és drogpolitikai akciótervén dolgoznak.

Mostani előadásában Iga Kender-Jeziorska a civil szervezetek itt betöltött szerepéről, feladatairól, és a munkájukkal kapcsolatos jelenlegi legnagyobb kihívásokról fog beszélni.

A világszerte legnagyobb drogpolitikai esemény ismertetőjére és a weboldalra kattintva többet is megtudhat a témáról, illetve az EU 2021 – 2025 közötti időszakra szóló drogstratégiájáról.
További információ: HDG2021PT@sicad.min-saude.pt
Vágólapra másolva
GEN.:2021.05.12. - 07:16:06