Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

A Corvinus Doktori Iskolák 7 külföldi hallgatója nyerte el a Disszertációs Ösztöndíjat

A Corvinus Doktori Iskolák 7 külföldi hallgatója nyerte el a Disszertációs Ösztöndíjat a Stipendium Hungaricum ösztöndíjprogram keretében.

A Stipendium Hungaricum ösztöndíjprogram keretében.

Az Egyetem a Stipendium Hungaricum program aktív résztvevője. Az ösztöndíjprogram alapvető fontosságú a Corvinus nemzetköziesítési céljainak elérésében, segítségével folyamatosan növekszik a nemzetközi hallgatói létszám Egyetemünkön, és egyre inkább biztosítva van a sokszínű, multikulturális hallgatói környezet.

Budapesti Corvinus Egyetem

 
A Corvinus Doktori Iskolák Stipendium Hungaricum ösztöndíjas doktoranduszai idén is megpályázhatták a Disszertációs ösztöndíjat, amit az abszolutórium megszerzését követően legfeljebb 12 hónapon keresztül vehetnek igénybe.

Az ösztöndíj célja, hogy a végzett doktoranduszok tovább tudjanak Magyarországon maradni, és így lehetőséget kapjanak többek között a doktori disszertációjukhoz kapcsolódó kutatások elvégzésére, esetleges céges interjúk elkészítésére, a témavezetőjükkel való személyes konzultációra.

Külön büszkeséggel tölt el minket, hogy ezek a hallgatók a Corvinus színeiben folytatják kutatói munkájukat, és hogy a világ több országát képviselik Egyetemünkön, amelyek: Fülöp-szigetek, Kirgizisztán, Kolumbia, Mexikó, Törökország és Tunézia.

Vágólapra másolva
GEN.:2021.09.21. - 02:44:06