Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

A Corvinus ad virtuális otthont a XXVII. EMOK Konferenciának

2021-04-28 10:59:57

2021. augusztus 23. és 25. között rendezik meg a legrangosabb hazai marketing tudományos konferenciát

2021. augusztus 23. és 25. között rendezik meg a legrangosabb hazai marketing tudományos konferenciát, melynek a Budapest Corvinus Egyetem ad virtuális otthont.

Budapesti Corvinus Egyetem

 
A Covid-19 árnyékában „Poszttraumás marketing: virtualitás és realitás” címmel megrendezett esemény újradefiniált egyéni és vállalati sorsokat, szétzilált és újra összerakott gondolkodási kereteket és paradigmákat helyezi a középpontba. Azt a fő kérdést járja körül, hogy a marketing és társdiszciplínái miként képesek a traumából felocsúdva vagy annak hatása alatt, mély lélegzetet véve felvenni a kihívások porba hullt kesztyűjét, vagy hogyan tudják a tudománykommunikáció leomló falait újraértelmezni.

Az Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért idei konferenciáján érdemes részt venni minden olyan gondolatmegosztásban jártas és járatlan személynek, legyen az PhD hallgató, oktató, kutató, vállalati szakember, aki szívesen megosztja elméleti és gyakorlati eredményeit a szekciókban, továbbá szeretné közzétenni oktatási tapasztalatait, és nyitott a szakmai eszmecserére.

A részvétel a Corvinus oktatói és doktori hallgatói számára ingyenes.

Részletes információ és jelentkezés ezen a linken található.

Vágólapra másolva
GEN.:2022.01.21. - 20:14:17