Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

A CIAS tudományos munkatársa az EURO Doctoral Dissertation Award 4-es döntőjében

Dr. Rigó Petra Renáta egyetemi adjunktus a CIAS, Corvinus Operációkutatási Kutatóközpont, Matematikai és Statisztikai Modellezés Intézet tudományos munkatársa. Farkas Gyula Emlékdíjasként kiemelkedő pályafutásának következő lépcsőjeként most az EURO Doctoral Dissertation Award 4-es döntőjében méri össze tudását vetélytársaival.
Budapesti Corvinus Egyetem 
Az EURO Doktori Dissertation Award (EDDA) kitüntetés 2003 óta ismeri el az OR hozzájárulását olyan doktoranduszoknak és tudósoknak, akik kevesebb mint kétéves kutatási tapasztalattal rendelkeznek a doktori fokozat megszerzése óta.

A pályamunkák olyan doktori disszertációkból állnak, amelyek az előző EURO Doktori Dolgozat Díj versenyének határideje után készültek el. A résztvevőknek meg kell védeniük dolgozatukat egy európai egyetemen. A döntős résztvevőket felkérik, hogy az EURO-k Konferencia külön ülésén mutassák be munkájukat. A győztesről zsűri dönt a rendkívüli ülés végén, az eredményt az EURO-k Konferencia záró ülésén hirdetik ki. Minden alkalommal egy díjat ítélnek oda. 

Rigó Petra Renáta eddigi szakmai pályafutása során 28 tudományos közleményt publikált társszerzőivel, amelyek közül 9 jelent meg Q1-es vagy Q2-es minősítésű folyóiratokban. Eredményeit több mint 10 nemzetközi konferencián mutatta be, és számos kutatási projekt aktív résztvevője volt. Különböző pályázatokat is elnyert, mint az Új Nemzeti Kiválóság Program, a Nemzet Fiatal Tehetségeiért Ösztöndíj vagy a Collegium Talentum tehetséggondozó program, és emellett kutatási díjakban is részesült. 2018-ban Kőnig Gyula Ifjúsági Kutatási Díjat nyert el.

Gratulálunk a döntőbe jutáshoz és sok sikert kívánunk!
Vágólapra másolva
GEN.:2021.06.12. - 22:28:06