Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

30 éves évfolyamtalálkozó az Egyetemen

2021-09-17 14:23:01

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

A találkozón több mint 160 volt hallgató vett részt – bár hozzávetőlegesen 250 fős volt az évfolyam, a járvány miatt sok külföldön élő nem tudott hazautazni a találkozóra. A résztevők több mint egy éve várták, hogy viszontláthassák egymást és újra sétálhassanak az alma mater épületében, abban az otthonos közegben, ahol diákéveiket eltöltötték.

A főszervezők energiát nem sajnálva egyesével keresték meg a közösségi média felületeken egymást és hoztak létre egy csoportot, hogy 30 év után találkozhassanak – a diplomaátadó óta először.

A meghitt eseményen a résztvevők megemlékeztek diáktársaikról, akik azóta már nincsenek közöttük, és egy közös vacsorán, majd azt követően diákéveik zenéit hallgatva felidézték az egyetemi éveket és az együtt töltött pillanatokat.

Az egyik főszervező, Bálint Tibor szavait idézve:

Hálásan köszönjük a Corvinusnak a támogatást. Az 1986-ban kezdett évfolyamunk most, 2021. szeptember 11-én első alkalommal (két tavalyi nekirugaszkodást követően), több mint 160 fővel összehozta a várva várt nagy találkozást. Igyekeztünk együtt méltón megemlékezni az időközben eltávozott diáktársainkról. Fantasztikusan élveztük a boldog egymásra csodálkozásokat, megoszthattuk az örömeinket és gyakorlatilag ugyanott és ugyanúgy folytattuk önfeledten a lélekmelegítő beszélgetéseinket, ahol anno megszakadtak ideiglenesen. A Közgáz, mint szeretett alma materünk, a hangulat, a közös értékek, a rengeteg együtt megélt élmény és az a határozott cél is nagyon erősen összeköt bennünket, hogy 2025-ben újra találkozzunk. Köszönjük!

Vágólapra másolva
GEN.:2021.10.23. - 07:35:30