Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×

Kutatási pályázati lehetőségek

A minőségi kutatói munka egyik kulcseleme a folyamatos szakmai fejlődés hazai és nemzetközi szinten egyaránt, és ebben az Egyetem kiemelten is támogatni kívánja az oktató-kutató kollégákat. Ezt segíti elő a Workflow rendszer is, melyen keresztül egyszerűbbé, gyorsabbá és átláthatóbbá válik a kutatási célú pályázatok leadása.

A pályázati források a Budapesti Corvinus Egyetem valamennyi munkatársa (fő- és mellékállásúak, fő- és részidős doktoranduszok) számára egyaránt nyitottak,akik oktatói, kutatói, tanári nyilatkozatukat (T1 nyilatkozat) a Budapesti Corvinus Egyetemen adták le.

A főállású munkatársak abban az esetben nyújthatják be pályázatukat, ha kimerítették saját kutatási pályázataikból rendelkezésre álló forrásaikat, a doktoranduszok pedig abban az esetben, ha a doktori iskolában rendelkezésre állókeretüket kimerítették az adott időszakban.

Összeszedtük a pályázati lehetőségeket, hogy támogassuk a kollégák kutatási tevékenységeit és egy helyen szerezhessenek információt. .



Általános tudnivalók 

A pályázati források a Budapesti Corvinus Egyetem valamennyi munkatársa (fő- és mellékállásúak, fő- és részidős doktoranduszok) számára egyaránt nyitottak, akik oktatói, kutatói, tanári nyilatkozatukat (T1 nyilatkozat) a Budapesti Corvinus Egyetemen adták le. A főállású munkatársak esetében, ha kimerítették saját kutatási pályázataikból rendelkezésre álló forrásaikat. A doktoranduszok számára abban az esetben, ha a doktori iskolában rendelkezésre álló keretüket kimerítették az adott időszakban.

Alábbiakban tesszük közzé új illetve megújított pályázati kiírásainkat.

Minden pályázat esetében apályázás folyamatos, a Kutatási Bizottság a hiánytalan benyújtást követő 5 munkanapon belül dönt.

Ezt követően kezdődhet az egyetemi engedélyeztetési folyamat, amit a pályázónak kell intéznie.

A pályázatok benyújtására kizárólag az online pályázatbeküldő felületen van lehetőség, amely a  http://workflow.research.uni-corvinus.hu címenérhető el. 

A rendszer használata az egyetemi hálózatból, vagy távoli eléréssel VPN-en keresztül lehetséges és egyéni regisztrációhoz kötött.

A regisztrációhoz uni-corvinus végződésű email cím szükséges.

Kérjük,hogy a pályázat benyújtásához regisztrációt követően jelentkezzen be, és töltse ki a megfelelő pályázati űrlapot!   

2020 márciusától az alábbi tevékenységek támogatására lehet pályázni:

  • Nemzetközi tudományos konferencia – részvételre, melynek célja, hogy a Budapesti Corvinus Egyetemen születő kutatási eredmények nemzetközi színtéren is megmutathatók legyenek és az oktatók nemzetközi beágyazottsága növekedhessen.
  • Nemzetközi online konferencia – részvételre, melynek célja, hogy a Budapesti Corvinus Egyetemen születő kutatási eredmények nemzetközi színtéren is megmutathatók legyenek és az oktatók nemzetközi beágyazottsága növekedhessen
  • Pályázatelőkészítő eseményen való részvételre (Networking), hogy elősegítsük a nemzetközi kutatási pályázatokban a Budapesti Corvinus Egyetem részvételét.
  • Publikációs tevékenység támogatása: lektorálás A kutatástámogatási lehetőségek közül a lektorálási pályázat célja, hogy a nemzetközi folyóiratokban való publikációt segítse, és a már elfogadásra javasolt cikkek nyelvi lektorálására finanszírozási lehetőséget biztosítson.
  • Publikációs tevékenység támogatása: open acces pályázat nyílt hozzáférésű publikációk támogatására biztosítson lehetőséget, ezzel elősegítve a hivatkozások számának növelését. 
  • Nemzetközi konferencia szervezése: a pályázat nemzetközi konferenciák, workshopok és képzések szervezésének megkönnyítése érdekében az oktató kutató kollégák számára nyújt segítséget.
  • Kiemelkedő publikációs díj felhasználásrásra, csak azok pályázhatnak, akik 2019-ben KPD díjat nyertek és keretükből rendelkezésükre áll még forrás. 

Pályázati kiírások

Nemzetközi tudományos konferenciarészvétel
Nemzetközi tudományos rendezvények szervezése
Pályázatelőkészítő esemény ( networking)
Publikációs tevékenység támogatása: Open access
Publikációs tevékenység támogatása: angol nyelvi lektorálás (copyediting/proof-reading)
Magyar nyelvű online konferenciarészvétel
Nemzetközi online konferenciarészvétel

Mit csináljak, hatámogatást nyert a pályázatom? 

 A BírálóBizottság pozitív döntése esetén a támogatásárról szóló értesítést követőenlehet megkezdeni az egyetemi ügyintézést. Ahhoz, hogy ennek megvalósításáhozsegítséget nyújtsunk az alábbiakban összeállítottuk az aktuális ügymenetekfolyamatábráját. 

Reméljük, ezzelmegkönnyíthetjük az ügyintézést!

A szükséges dokumentumok kitöltése a previr.uni-corvinus.hu oldalonérhető el, a Kiküldetési mellékletek v1.13 táblában.

A nyertes pályázatokhoz kapcsolódó ügymenetek:

Publikációs tevékenység támogatása lektorálás – Nyelvi lektorálás ügymenete
Publikációs tevékenység támogatása open access ügymenet
Online konferencia-részvétel ügymenete
Pályázatelőkészítő eseményen való részvétel (Networking) ügymenete
Nemzetközi online konferencia ügymenete

Egyéb kapcsoldó ügymenetek és dokumentumok

Megrendelő – átterhelő
Utazási szolgáltatások megrendelésének folyamat lépésről lépére
Beszerzési igénylőlap
Kiküldetéshez szükséges mellékletek
Teljesítés igazolás
Nemzetközi tudományos rendezvény szervezése – igénylőlap
A bejelentkezésért kattintson a  pályázói felületre                                                                                    


Feltöltés alatt.
Feltöltés alatt.

Bővebb információért kattintson a képre! 
Vágólapra másolva
GEN.:2021.07.27. - 05:24:22