Budapesti Corvinus Egyetem ×

Kutatási pályázati lehetőségek

A minőségi kutatói munka egyik kulcseleme a folyamatos szakmai fejlődés hazai és nemzetközi szinten egyaránt, és ebben az Egyetem kiemelten is támogatni kívánja az oktató-kutató kollégákat. Ezt segíti elő a Workflow rendszer is, melyen keresztül egyszerűbbé, gyorsabbá és átláthatóbbá válik a kutatási célú pályázatok leadása.

A pályázati források a Budapesti Corvinus Egyetem valamennyi munkatársa (fő- és mellékállásúak, fő- és részidős doktoranduszok) számára egyaránt nyitottak, akik oktatói, kutatói, tanári nyilatkozatukat (T1 nyilatkozat) a Budapesti Corvinus Egyetemen adták le.

A főállású munkatársak abban az esetben nyújthatják be pályázatukat, ha kimerítették saját kutatási pályázataikból rendelkezésre álló forrásaikat, a doktoranduszok pedig abban az esetben, ha a doktori iskolában rendelkezésre álló keretüket kimerítették az adott időszakban.

Összeszedtük a pályázati lehetőségeket, hogy támogassuk a kollégák kutatási tevékenységeit és egy helyen szerezhessenek információt. .Általános tudnivalók 

A pályázati források a Budapesti Corvinus Egyetem  valamennyi munkatársa (fő- és mellékállásúak, fő- és részidős doktoranduszok) számára egyaránt nyitottak, akik oktatói, kutatói, tanári nyilatkozatukat (T1 nyilatkozat) a Budapesti Corvinus Egyetemen adták le. A főállású munkatársak esetében, ha kimerítették saját kutatási pályázataikból rendelkezésre álló forrásaikat. A doktoranduszok számára abban az esetben, ha a doktori iskolában rendelkezésre álló keretüket kimerítették az adott időszakban.

Alábbiakban tesszük közzé új illetve megújított pályázati kiírásainkat.

Minden pályázat esetében a pályázás folyamatos, a Kutatási Bizottság a hiánytalan benyújtást követő 5 munkanapon belül dönt. 

Ezt követően kezdődhet az egyetemi engedélyeztetési folyamat, amit a pályázónak kell intéznie.  

A pályázatok benyújtására kizárólag az online pályázatbeküldő felületen van lehetőség, amely a  http://workflow.research.uni-corvinus.hu címen érhető el.  

A rendszer használata az egyetemi hálózatból, vagy távoli eléréssel VPN-en keresztül lehetséges és egyéni regisztrációhoz kötött. 

A regisztrációhoz uni-corvinus végződésű email cím szükséges. 

Kérjük, hogy a pályázat benyújtásához regisztrációt követően jelentkezzen be, és töltse ki a megfelelő pályázati űrlapot!   


2020 márciusától az alábbi tevékenységek támogatására lehet pályázni: 

  • Nemzetközi tudományos konferencia - részvételre, melynek célja, hogy a Budapesti Corvinus Egyetemen születő kutatási eredmények nemzetközi színtéren is megmutathatók legyenek és az oktatók nemzetközi beágyazottsága növekedhessen. 
  • Nemzetközi online konferencia - részvételre,  melynek célja, hogy a Budapesti Corvinus Egyetemen születő kutatási eredmények nemzetközi színtéren is megmutathatók legyenek és az oktatók nemzetközi beágyazottsága növekedhessen
  • Pályázatelőkészítő eseményen való részvételre (Networking), hogy elősegítsük a nemzetközi kutatási pályázatokban a Budapesti Corvinus Egyetem részvételét.
  • Publikációs tevékenység támogatása: lektorálás  A kutatástámogatási lehetőségek közül a lektorálási pályázat célja, hogy a nemzetközi folyóiratokban való publikációt segítse, és a már elfogadásra javasolt cikkek nyelvi lektorálására finanszírozási lehetőséget biztosítson.   
  • Publikációs tevékenység támogatása: open acces  pályázat nyílt hozzáférésű publikációk támogatására biztosítson lehetőséget, ezzel elősegítve a hivatkozások számának növelését.  
  • Nemzetközi konferencia szervezése: a pályázat nemzetközi konferenciák, workshopok és képzések szervezésének megkönnyítése érdekében  az oktató kutató kollégák számára nyújt segítséget. 
  • Kiemelkedő publikációs díj felhasználásrásra, csak azok pályázhatnak, akik 2019-ben KPD díjat nyertek és keretükből rendelkezésükre áll még forrás. 

Pályázati kiírások

Nemzetközi tudományos konferenciarészvétel
Nemzetközi tudományos rendezvények szervezése
Pályázatelőkészítő esemény ( networking)
Publikációs tevékenység támogatása: Open access
Publikációs tevékenység támogatása: angol nyelvi lektorálás (copyediting/proof-reading)
Magyar nyelvű online konferenciarészvétel
Nemzetközi online konferenciarészvétel

Mit csináljak, ha támogatást nyert a pályázatom? 

 A Bíráló Bizottság pozitív döntése esetén a támogatásárról szóló értesítést követően lehet megkezdeni az egyetemi ügyintézést. Ahhoz, hogy ennek megvalósításához segítséget nyújtsunk az alábbiakban összeállítottuk az aktuális ügymenetek folyamatábráját. 

Reméljük, ezzel megkönnyíthetjük az ügyintézést!

A szükséges dokumentumok kitöltése a previr.uni-corvinus.hu oldalon érhető el, a Kiküldetési mellékletek v1.13 táblában.

A nyertes pályázatokhoz kapcsolódó ügymenetek:

Publikációs tevékenység támogatása lektorálás - Nyelvi lektorálás ügymenete
Publikációs tevékenység támogatása open access ügymenet
Online konferencia-részvétel ügymenete
Pályázatelőkészítő eseményen való részvétel (Networking) ügymenete
Nemzetközi online konferencia ügymenete

Egyéb kapcsoldó ügymenetek és dokumentumok

Megrendelő - átterhelő
Utazási szolgáltatások megrendelésének folyamat lépésről lépére
Beszerzési igénylőlap
Kiküldetéshez szükséges mellékletek
Teljesítés igazolás
A bejenetkezésért kattintson a  pályázói felületre                                                                                    

Feltöltés alatt.
Feltöltés alatt.

Bővebb információért kattintson a képre! 
Vágólapra másolva