Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×

Kutatói ösztöndíjprogramok

 A Corvinus Institute for Advanced Studies öt ösztöndíjjal támogatott kutatói kategóriát alakított ki. Az invited distinguished research fellow pozíciót meghívásos alapon kaphatják meg nemzetközileg elismert kutatók. A senior és a junior research fellow pozíciókra más egyetemeken dolgozó külföldi kutatók jelentkezhetnek, a senior és junior faculty research fellow pozíciókat pedig a corvinusos oktatók pályázhatják meg. Az ösztöndíjcsomagok havi ösztöndíjas ellátmányból, utazási hozzájárulásból, a lakásbérlés és a kísérő családtagok miatti többletköltség támogatásából, valamint a biztosítás összegéből állnak.

További információért kérjük kattintson az alábbi linkre és látogasson el angol nyelvű oldalunkra!  
A CIAS 2021/22-es tanévre szóló kutatói ösztöndíjfelhívása az alábbi linken érhető el.

A CIAS 2020/21-es tanévre szóló kutatói ösztöndíjfelhívása az alábbi linken érhető el.
A CIAS 2019/20-as tanévre szóló kutatói ösztöndíjfelhívása az alábbi linken érhető el.
A CIAS összes junior kutatójának névsora és az általuk készített rövid beszámolók az angol honlapunkon, az alábbi linken érhetők el.
A 2019/20-as tanévben A CIAS-ban tevékenykedő junior kutatók a névsora és az általuk készített rövid beszámolók az angol honlapunkon, az alábbi linken érhetők el.
A CIAS összes senior kutatójának névsora és az általuk készített rövid beszámolók az angol honlapunkon, az alábbi linken érhetők el.
A 2019/20-as tanévben A CIAS-ban tevékenykedő senior kutatók a névsora és az általuk készített rövid beszámolók az angol honlapunkon, az alábbi linken érhetők el.
A CIAS eddig meghívott vendégkutatóinak névsora és az általuk készített rövid beszámolók az angol honlapunkon, az alábbi linken érhetők el.
A CIAS 2020/21-es tanévben meghívott vendégkutatóinak névsora és az általuk készített rövid beszámolók az angol honlapunkon, az alábbi linken lesznek elérhetők.
A CIAS 2019/20-as tanévben meghívott vendégkutatóinak névsora és az általuk készített rövid beszámolók az angol honlapunkon, az alábbi linken érhetők el.
Vágólapra másolva
GEN.:2021.07.27. - 05:47:07