Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×

Próbavizsga

Nemzetközi Kapcsolatok szaknyelvi próbanyelvvizsga jelentkezési lap
Gazdasági szaknyelvi próbanyelvvizsga jelentkezési lap
Általános próbanyelvvizsga jelentkezési lap
A Corvinus Nyelvvizsgaközpont próbanyelvvizsgát tart általános (egynyelvű) angol és német nyelvből közép- (B2) és felsőfokon (C1)

A próbavizsga tartalma: egynyelvű írásbeli vizsga feladatsor(íráskészség, olvasott szövegértés teszt, nyelvismereti teszt) + hallás utáni szövegértés teszt .

A próbavizsga ára: írásbeli (B) 2000Ft; hallás utáni szövegértés (A) 1000 Ft.

A próbavizsga időpontja: 2020. november 13. (péntek) 12.00. A próbavizsga személyes jelenlétet nem igényel, a jelentkezéskor megadott e-mail címre küldi a Vizsgaközpont az anyagot.

Jelentkezés módja: A próba nyelvvizsgára 2020. október 12-től november 8. éjfélig lehet jelentkezni a corvinusprobavizsga@gmail.com e-mail címen az alábbi két dokumentum megküldésével:· kitöltött jelentkezési lap (a jelentkezési lap letölthető ide kattintva);· díjátutalásának sikerességét igazoló bizonylat.

FONTOS! A fenti dokumentumok megküldése után válasz e-mailben a Vizsgaközpont megküldi a kódszámot, melyet a vizsgázónak be kell írnia a tesztlap jobb felső sarkában szereplő négyzetbe.

A vizsgáról: A jelentkezéskor Ön által megadott e-mail címre a Vizsgaközpont megküldi a vizsgaanyagot(tesztek pdf, megoldólapok word formátumban). A próbavizsgát saját időbeosztása szerint bármikor megírhatja, a kitöltött tesztet november 15. (vasárnap) 24 óráig lehet visszaküldeni a nyelvvizsga@uni-corvinus.hu e-mail címre.Minden teszttípus külön fájlban lesz található, melyet le kell tölteni a gépére, ahol beírhatja a válaszokat.Ezt követően a megoldólapokat és a levélírás feladatot át kell neveznie oly módon, hogy az eredeti fájl neve után írja be a saját nevét (pl. Altalanos angol C1 auditivmegoldolap_2020.03_Szép Róza)

Minden teszten szerepel a megírásra fordítható idő, szótárt használni az íráskészség és olvasott szövegértés feladatokhoz lehet.Az auditív vizsgához a hanganyag megtalálható lesz a Vizsgaközpont honlapján, melyhez a linket a vizsgaanyaggal együtt küldjük. A hangfelvétel meg fog egyezni a vizsgaformátumával, vagyis tartalmazni fog szüneteket a tesztfeladat átolvasására,válaszai átnézésére. A hangfájlt nem kell letölteni, csak lejátszani.Az egyes tesztek tetszés szerinti sorrendben megírhatóak, a rendelkezésre álló időt kérjük, hogy a saját érdekében tartsa be, annak érdekében, hogy minél pontosabb képet kapjon tudásáról. 

Eredmények: A próbavizsga eredményei várhatóan december 4-től lesznek megtekinthetők a Vizsgaközpont honlapján.

Sikeres vizsgázást kívánunk!  
Próbavizsga eredmény_2020. nov
Vágólapra másolva