Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×

Próbavizsga

A 2022. márciusi próbavizsga eredményeit e-mailben is kiküldjük a próbavizsgázóknak.  A honlapon technikai okok miatt jelenleg nem elérhető az eredménytáblázat.

Próbavizsga jelentkezési lapjai

Nemzetközi Kapcsolatok szaknyelvi próbanyelvvizsga jelentkezési lap
Gazdasági szaknyelvi próbanyelvvizsga jelentkezési lap
Általános próbanyelvvizsga jelentkezési lap
×

A Corvinus Nyelvvizsgaközpont próbanyelvvizsgát tart közép- (B2) és felsőfokon (C1) általános egynyelvű angol és német nyelvből, közgazdasági szaknyelvből középfokon (B2) angol, francia, német, olasz, orosz, spanyol nyelvből , közgazdasági szaknyelvből felsőfokon (C1) angol és német nyelvből és nemzetközi kapcsolatok szaknyelv angol és német nyelvből közép- (B2) és felsőfokon (C1).

A próbavizsga tartalma: írásbeli vizsga feladatsor(íráskészség, olvasott szövegértés teszt, nyelvismereti teszt)+ hallás utáni szövegértés teszt .

A próbavizsga ára: írásbeli(B) 2000Ft; hallás utáni szövegértés (A) 1000 Ft.

Jelentkezés módja: A próbanyelvvizsgára 2022. február 1-27. (vasárnap) éjfélig lehet jelentkezni a corvinusprobavizsga@gmail.com e-mail címen az alábbi két dokumentum megküldésével:· kitöltött jelentkezési lap (a jelentkezési lap letölthető oldal tetején);· díj átutalásának sikerességét igazoló bizonylat.

FONTOS! A fenti dokumentumok megküldése után válasz e-mailben a Vizsgaközpont megküldi a kódszámot, melyet a vizsgázónak be kell írnia a tesztlap jobb felső sarkában szereplő négyzetbe.

A próbavizsga időpontja: A tesztek e-mailen történő megküldése: 2022.március 3. (csütörtök) 12.00. A próbavizsga személyes jelenlétet nem igényel, a jelentkezéskor megadott e-mailcímre küldi a Vizsgaközpont az anyagot.
A vizsgáról: A jelentkezéskor Ön által megadott e-mail címre a Vizsgaközpont megküldi a vizsgaanyagot(tesztek pdf, megoldólapok word formátumban). A próbavizsgát saját időbeosztása szerint bármikor megírhatja, a kitöltött tesztet 2022. március 6. (vasárnap) 24 óráig lehet visszaküldeni a nyelvvizsga@uni-corvinus.hu e-mail címre. Minden teszt típus külön fájlban lesz található, melyet le kell tölteni a gépére, ahol beírhatja a válaszokat. Ezt követően a megoldólapokat és a levélírás feladatot át kell neveznie oly módon, hogy az eredeti fájl neve után írja be a saját nevét (pl. Altalanos angol C1 auditiv megoldolap_2020.03_Szép Róza)

Minden teszten szerepel a megírásra fordítható idő, szótárt használni az íráskészség és olvasott szövegértés feladatokhoz lehet. Az auditív vizsgához a hanganyag megtalálható lesz a Vizsgaközpont honlapján, melyhez a linket a vizsga anyaggal együtt küldjük. A hangfelvétel meg fog egyezni a vizsgaformátumával, vagyis tartalmazni fog szüneteket a tesztfeladat átolvasására, válaszai átnézésére. A hangfájlt nem kell letölteni, csak lejátszani. Az egyes tesztek tetszés szerinti sorrendben megírhatóak, a rendelkezésre álló időt kérjük, hogy a saját érdekében tartsa be, annak érdekében, hogy minél pontosabb képet kapjon tudásáról.

Eredmények: A próbavizsga eredményei várhatóan április 7-től lesznek megtekinthetők a Vizsgaközpont honlapján.

Sikeres vizsgázást kívánunk!

Vágólapra másolva
X
GEN.:2022.09.29. - 11:47:40