Search
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Akadálymentesített nézet

Jelentkezés a vizsgára

Tudnivalók a jelentkezésről

Vizsgára az a személy jelentkezhet, aki a vizsgára jelentkezés naptári évében betölti a 14.életévét. A nyelvvizsgára való jelentkezés nincs iskolai végzettséghez kötve.Nyelvvizsgára kizárólag online lehet jelentkezni a vizsgadíj jelentkezési határidőig történő átutalásával.

Egy vizsgaidőszakban több nyelvből vagy szintből csak szóbeli részvizsga tehető, mely szándékot a jelentkezés előtt az Ügyfélszolgálatunkon telefonon,vagy e-mailben (nyelvvizsga@uni-corvinus.hu) jelezni szükséges. Egy nyelvből azonos szinten egyazon vizsgaidőszakon belül csak egy alkalommal lehet vizsgát tenni.Vizsgázóinka részvizsgák egyéni időpontjáról és helyéről a Vizsgaközpont honlapján tájékozódhatnak kódszámuk megadásával a „VIZSGABEOSZTÁS” menüben. Ezen túlmenően nem küldünk külön írásos értesítést.

Kérjük fogyatékkal élő vagy vallási meggyőződésük miatt egyéni elbírálást igénylő vizsgázóinkat, hogy a jelentkezés előtt tájékoztassák a Vizsgaközpontot,hogy annak ismeretében tudja a központ a megfelelő lépéseket megtenni. Bővebb információ ITT olvasható.

A jelentkezéshez az egyedi azonosítás miatt előzetes regisztráció szükséges. A személyes adatait tartalmazó ablak kitöltése után egy jelszót küldünk a megadott e-mail címre, amellyel attól kezdve el tudja érni a saját adatait, betud jelentkezni a vizsgákra, megnézheti a vizsgabeosztásokat és lekérdezheti a vizsgák eredményeit.

A regisztrációt csak egyszer kell elvégezni. Ha korábban (egy másik vizsgaidőszakban) már regisztrálta magát, akkor a korábban küldött jelszóval(vagy, ha megváltoztatta a jelszót, akkor a megváltoztatott jelszóval) tud bejelentkezni ezen az oldalon, ezért kérjük, hogy ne regisztrálja magát újra!
Ha elfelejtette a jelszavát, akkor kérésére újra elküldjük az e-mail címére.
Ha korábban már vizsgázott nálunk, de akkor még nem tudta magát regisztrálni ezen a honlapon, akkor most is megteheti és korábbi vizsgáit hozzárendeljük a profiljához.

Vágólapra másolva
X
GEN.:2022.12.09. - 15:46:28