Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×

Fudan-Corvinus Double Degree MBA

Két vezető felsőoktatási intézmény, a kínai Fudan Egyetem és Budapesti Corvinus Egyetem közreműködésével létrejött az első kínai & közép-európai kettős üzleti diploma program. A képzés során egyedülálló regionális ismeretszerzésre lesz lehetőség, a főbb vezetői trendek bemutatásának segítségével. A résztvevők a képzés sikeres teljesítését követően a Fudan Egyetemen Pénzügy (Msc) mester, valaminta Budapesti Corvinus Egyetemen Master in Business Administration (MSc) mester-diplomákat szereznek.

A globalizáció és a többpólusú világgazdaság korában ahhoz, hogy jó vállalati vezetővé váljon, szembe tudjon nézni és meg tudjon birkózni a legfontosabb gazdasági, geopolitikai kihívásokkal, egyaránt ismernie kell a kelet és nyugat üzleti kultúráját. Ennek következtében a jelen és különösen a jövő vezetői felé támasztott elvárások köre kitágult, így az általános vezetői ismeretek mellett ma már kiemelten fontos szempont a más régiók vezetőivel, köztisztviselőivel, valamint döntéshozóival való kapcsolati háló kiépítésének képessége. Mind Közép-Európa, mind az Európai Unió számára egyre fontosabb a Kínával való együttműködés elmélyítése, valamint a kínai és ázsiai gazdaság működésének és fejlődésének megértése. Az „Egy övezet, egy út” nevű kezdeményezés, valamint a „Kína – Közép-Kelet-Európa 16+1” program kiváló lehetőséget nyújtanak az országok közötti további együttműködésekre, és a lehetséges újabb kapcsolódási pontok kialakítására a „21.század új Selyem úton”.

Az új MBA programunk, ezen belül pedig a program nyugati és keleti oktatói által átadott tudás hasznos útmutatást adhat Önnek ebben az új, többpólusú gazdasági környezetben.Az oktatási élmény és hallgatói utazás részeként, a nemzetközi oktatási módszereken, üzleti projekteken és az aktuális nemzetközi esettanulmányon keresztül és azok intenzíven megvitatása által célunk, hogy új látásmódot kapjanak a képzésben résztvevők. A két egyetem vezető előadói mellett regionálisan elismert vállalatok vendégelőadói is támogatják a programot.

További részletekért kérjük, hogy nyissa meg az angol nyelvű oldalunkat!

Kapcsolat

Központi elérhetőség: fudanmba@uni-corvinus.hu

Körmendi Eszter eszter.kormendi@uni-corvinus.hu Rektori Szervezet / Programmenedzsment
Programkoordinátor / Program Coordinator
E épület, 3003
Telefon: +36 1 482 5512 • Mellék: 5512
Dr. Szűcs Balázs Árpád balazsarpad.szucs@uni-corvinus.hu Pénzügy, Számvitel és Gazdasági Jog Intézet / Befektetések és Vállalati Pénzügy Tanszék
Adjunktus / Assistant Professor
E épület, 281, 277
Telefon: +36 1 482 5249 • Mellék: 5222, 5249

A TV2 Életmódi című műsorában dr. Fehér Péter, a Budapesti Corvinus Egyetem dékánja a Corvinus és a Fudan Kínai Egyetem együttműködésében létrejött kettős diplomát adó pénzügy-MBA képzésről beszélt.

Kapcsolódó hírek

Vágólapra másolva
GEN.:2022.01.27. - 00:00:48