Search
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Akadálymentesített nézet

Új Nemzeti Kiválósági Program eredményei (2019/2020-as tanév)

Az Új Nemzeti Kiválóság Program (ÚNKP) a kormány által a nemzeti felsőoktatási kiválóság támogatására alapított ösztöndíjprogram, amelynek célja a hazai kutatói utánpótlás, a tudományos pályán való elindulás, majd pályán tartás támogatása.

A Corvinuson a 2019/2020-as tanévben 75 fő, graduális (alapképzéses, mesterképzéses) hallgató, doktori hallgató és doktorjelölt, valamint Bolyai János Kutatási Ösztöndíjas részesülhetett összesen 71. 075.000 Ft támogatásban.

Az ösztöndíjasok számára kiváló alkalom kínálkozott egy, a korábbi kutatásaiktól részben független, 5 vagy 10 hónapos kutatási terv megvalósítására, amelyhez az Egyetem a program zárásaként – nem a szokásos ÚNKP záró konferencia keretében, hanem rendhagyó módon -, on-line tudományos poszter bemutatót szervez. Ezzel lehetőséget biztosít arra, hogy az egyetemi polgárok betekinthessenek az izgalmas, nemzetközi beágyazottsággal rendelkező, a társadalom számára is hasznos kutatási eredményekbe. A posztereken megjelenített kutatások felölelik az Egyetemen oktatott, tágan értelmezett társadalom- és gazdaságtudományok területét.
Akinek az érdeklődését felkelti és mélyebben is szeretné megismerni egy-egy támogatott kutatás kutatóját, módszertanát, eredményeit, annak lehetőséget biztosít az Egyetem ÚNKP csapata arra, hogy a kutatási beszámolókat is megismerhesse.

A tudományos posztereket alább tekinthetik meg:

Mesterképzés hallgatói

×

Doktorjelölti kategória

×

Doktori hallgató kategória

×

Bolyai+

×

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium ÚNKP-19 kódszámú Új Nemzeti Kiválósági Programjának támogatásával készült.

ÚNKP
Vágólapra másolva
X
GEN.:2022.12.06. - 04:46:17