Budapesti Corvinus Egyetem ×

Teljesítmény alapú ösztöndíj

Kedves Hallgatók! 

Bekerültek a Tanulmányi Ösztöndíj határozatok melyek tartalmazzák, hogy részesültök-e ösztöndíjban vagy sem. Reméljük az Egyetem minél korábban elindítja a pénzügyi folyamatokat és kifizetésre kerül az első kettő havi ösztöndíj.

A döntés indokot (azaz például ha nem részesültök ösztöndíjban, akkor annak magyarázatát) sajnos nem tartalmazza a határozat, viszont a kérvénynél a + jelre kattintva megtalálhatjátok azt a 'Döntés indok'-ot megnyitva.

Az alábbi linken, későbbiekben pedig a honlapunkon is megtaláljátok a 2019. szeptember előtt kezdett államis hallgatók homogén csoportjainak mediánjait. Mint tudjátok, medián fölötti átlagot elért hallgatók részesülnek tanulmányi ösztöndíjban.

https://docs.google.com/…/1itZFG5-2gQU95gEeLKPWG_ArxW…/edit…

Valamint a megtaláljátok a 2019 szeptemberében, illetve ezután kezdett állami ösztöndíjas, Corvinus ösztöndíjas és önköltséges hallgatók homogén csoportjait és az ahhoz tartozó átlagokat. Ezen átlagok alatt nem részesültök tanulmányi ösztöndíjban.

https://docs.google.com/…/1KaG3yh8qOH245M7qDPwMapVsWy…/edit…

Azok a hallgatók számára, akik előző félévben külföldön tanultak a későbbiekben lesz egy frissítés, mely során újra kiszámításra kerülnek az átlagaik. A most meghatározott mediánokhoz és ösztöndíjátlagokhoz viszonyítva derül majd ki, hogy részesülnek-e tanulmányi ösztöndíjban. Akkor sem lesz szükség kérvény leadására, az a Egyetem által továbbítja majd számunkra a megfelelő adatokat, amiből mi dolgozni tudunk.

Kérdéseitekkel várunk Titeket a mai napon ez E.81-es irodánkban 17:00-ig, valamint holnap 11:00-13:00 között. Online pedig keressetek minket továbbra is e-mailen vagy Facebook üzeneten keresztül! 

Üdvözlettel,
BCE Hallgatói Szociális Bizottság

 Kedves Hallgatók!

 Kiírásra került a Külföldi Részképzési Ösztöndíj azon hallgatók számára, akik a 2019/2020/2. félévben valamelyik külföldi partnerintézményben folytatják tanulmányaikat külföldi részképzés keretein belül.

Pályázatotokat Neptunban az Ügyintézés/Kérvények Kitölthető kérvények menüpontjában elérhető "Külföldi Részképzési Ösztöndíj 2019/2020/2" kérvényen tudjátok benyújtani.

 

A pályázati időszak az alábbiak szerint alakul:

Pályázati időszak: 2019. 12. 06. 08:00 – 2019. 12. 21. 12:00

Hiánypótlási időszak: NINCS

Előzetes eredmények: 2020. 01. 07.

Észrevételezési időszak: 2020. 01. 07. – 2020. 01. 12. 12:00

Végleges eredmények: 2020. 01. 21.

Jogorvoslati időszak: 2020. 01. 21. – 2020. 02. 11. 12:00

 

Az elbírálás pontrendszerét is tartalmazó pályázati kiírást alább a „Külföldi részképzési ösztöndíj pályázati felhívás 2019/2020/2” felirat alatt találjátok.

 

Kérdéseitekkel bátran forduljatok hozzánk a hszb(kukac)corvinus(pont)hu e-mail címen, a levél tárgyában kérlek jelöljétek, hogy a Külföldi Részképzési Ösztöndíjjal kapcsolatban érdeklődtök, illetve a Facebook oldalunkon is szívesen válaszolunk kérdéseitekre!

Sikeres pályázást kívánunk!

 

Üdvözlettel

BCE Hallgatói Szociális Bizottság


Kedves Hallgatók!

Kiírásra került a Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj a 2020/2021-es tanévre.

Pályázási időszak: június 15. 10 óra - július 3. 10:00 óra

Az ösztöndíjat 10 hónap időtartamra lehet elnyerni. Az a hallgató pályázhat, aki…

  • teljes idejű (nappali munkarendű) alapképzésben, illetve mesterképzésben, illetve osztatlan képzésben vesz részt,
  • tanulmányai során legalább két félévre bejelentkezett,
  • tanulmányai során legalább 55 kreditpontot megszerzett,
  • az Egyetemen folytatott tanulmányai során az előző két félévben kiemelkedő tanulmányi eredményt ért el és
kimagasló szakmai és közösségi munkát végzett.

  • Azon mesterképzésben részt vevő hallgatók is pályázhatnak, akik a 2019/2020. tanév II. félévében kezdték meg tanulmányaikat Egyetemünkön. Esetükben az első félévükben elért eredmények vehetők figyelembe.

A teljes kiírást az alábbi linken találjátok!

Kedves Hallgatók!

Május 22. 10:00-kor megnyílt a Demonstrátori Ösztöndíj pályázati lehetőség, amelyre a Neptun felületen, Ügyintézés/Kérvények menüpontban lehet jelentkezni. Ezt az ösztöndíjat azok nyerhetik el, akik tantervi követelményeken túlmutató tevékenységként a 2019/2020/2 félévben demonstrátori feladatokat láttak el.

Pályázati kiírás
http://old.uni-corvinus.hu/…/Demonstratori_OEsztoendij_Paly…

A pályázathoz nem szükséges mellékletet benyújtani, hiszen a kérelem ellenőrzése és rangsorolása az illetékes intézetvezető(k) által adott értékelés alapján történik, amelyet nem a pályázóknak kell beszereznie.

Az ösztöndíjban nappali munkarendű alapképzésben, osztott vagy osztatlan mesterképzésben tanulmányait folytató hallgatók is részesülhetnek kizárólag korábban még nem díjazott tevékenységekkel.

Az ösztöndíj folyamatának lépéseit a alábbi gantt-on tudjátok ellenőrizni

https://docs.google.com/…/1T9zGfqnXXjBVbyBsk1MQYLLVGh…/edit…

Sikeres pályázást kívánunk!


Kedves Hallgatók! 

Június 9-én megnyílt a Demonstrátori Ösztöndíj pályázati lehetőség ezúttal azon hallgatók számára, akik a 2019/2020/1 félévben láttak el demonstrátori feladatokat! 

A kérvényt a Neptun felületen, Ügyintézés/Kérvények/Kitölthető kérvények menüpont alatt találjátok! 

Az ösztöndíjban teljes idejű (nappali munkarendű) alapképzésben, osztott vagy osztatlan mesterképzésben tanulmányokat folytató hallgatók részesülhetnek kizárólag olyan tevékenységekkel, melyek korábban nem kerültek díjazásra! 

Pályázati időszak:
‼️ 2020.06.09. 10:00 - 2020.06.11. 12:00. ‼️

A pályázati kiírás az alábbi linken található meg
http://old.uni-corvinus.hu/…/Demonstratori_OEsztoendij_Paly…

Sikeres pályázást kívánunk! 

Üdvözlettel,
Hallgatói Szociális Bizottság

Kedves Hallgatók! 

Június 11-én megnyílt a Tudományos Ösztöndíj lehetőség azon hallgatók számára, akik a tantervi követelményeken túlmutató tevékenységként tudományos kutatási tevékenység végeztek.

A kérvényt a Neptun felületen, Ügyintézés/Kérvények/Kitölthető kérvények menüpont alatt találjátok! 

Tudományos tevékenységnek minősülnek a következők:

  •  tanulmányi versenyen való eredményes részvétel és elért helyezés (pl. TDK, OTDK, esettanulmányi verseny,
  • tudományos publikációs tevékenység,
  • egyéb a fenti kategóriákba nem tartozó eredményes tudományos aktivitás.

Az ösztöndíjban teljes idejű (nappali munkarendű) alapképzésben, osztott vagy osztatlan mesterképzésben tanulmányokat folytató hallgatók részesülhetnek kizárólag olyan tevékenységekkel, melyek korábban nem kerültek díjazásra! 

Pályázati időszak:
‼️ 2020.06.11. 10:00 - 2020.06.16. 12:00. ‼️

A pályázati kiírást az alábbi linken találjátok
http://old.uni-corvinus.hu/…/tudomanyos_oesztoendij_palyaza…

Sikeres pályázást kívánunk! 

Vágólapra másolva