Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×

Rendezvények támogatása

Általános tájékoztató
Részletes díjtáblázatot és leírást a letölthető dokumentumok között találja! Az eszköz és szolgáltatásigényt kérjük, legalább 5 munkanappal a rendezvény előtt szíveskedjenek megrendelni a teremigénylő lapon a Campus Irodán keresztül Hiányosan kitöltött igénylőlap esetén az ISZK adategyeztetést kezdeményezés csak az összes hiányzó adat megadása után tud árajánlatot készíteni! Az utolsó adat megérkezését számítjuk az igény bejelentésének. Kérjük, hogy a megrendelésben minden esetben szerepeljen az eszközök/szolgáltatások átvételének, visszaszolgáltatásának, valamint be üzemelésének és kikapcsolásának pontos időpontja(óra: perc formában), mert a kért szolgáltatás/eszköz biztosításának visszaigazolása és az esetlegesen felmerülő költségek kiszámítása csak pontos adatok megadásával történhet meg! A teremigénylő nyomtatványon bejelölt időpontra kérjük, hogy a megrendelő/kapcsolattartó/ügyintéző pontosan jelenjen meg a helyszínen a szolgáltatás/technikai eszközátvételéhez!

Elállási díj
A megrendelt és visszaigazolt szolgáltatásoktól való elállás esetén„elállási díj” kerül felszámításra. Ennek mértéke: ha a rendezvény kezdete előtt 3 nappal korábban történik a lemondás, akkor az összköltség 50%-a fizetendő ha a rendezvény kezdete előtt 1 vagy 2 nappal korábban történik a lemondás, akkor az összköltség 75%-a fizetendő ha a rendezvény napján történik a lemondás, az összköltség 100%-a fizetendő Felhívjuk a Megrendelők/Ügyintézők/Szervezők szíves figyelmét, hogy kizárólag írásban fogadunk el megrendelést illetve annak módosítására szóló igényt, valamint lemondást! Teremigényléssel együtt beérkező igényeket a Rendezvényszolgálat munkatársai automatikusan továbbítják részünkre.

Határidőn túl beérkező igények kezelése(3 napon belül lévő rendezvény esetén)
A rendezvényösszköltségének 10% de legfeljebb 10.000,- Ft

A rendezvény napján vagy a rendezvény ideje alatt igényelt plusz eszközök költsége
A táblázatban szereplőösszegek kétszerese, mely összeg utólagosan fizetendő! A rendezvény szervezőjétől fogadunk csak el újabb igényeket írásban, amiben vállalja a többletköltségek megfizetését a rendezvény után.

C épület oktatástechnika
A szolgáltatásait az ISZK-tól független Oktatástechnikai Csoport látja el. Csoportvezető: Márton Lajos
Elérhetőség: 7702-es és 7373-as mellék, e-mail: corvinus.oktatastech@gmail.com

Letölthető dokumentumok
Az ISZK Oktatástechnikai szolgáltatások igénylésének és díjszabásának részletes leírása rendezvények esetén
1. sz. melléklet: Ártáblázat

Hasznos oldalak
Teremfoglalás(Campus Iroda)
Oktatótermek felszereltségének részletes leírása
Oktatóvideók a beépített technikai használatához
Vágólapra másolva
GEN.:2021.07.25. - 13:25:30