Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×

Nyilatkozat oklevél kiadásához

Fontos információk – Kérjük kitöltés előtt olvassa el!

A mgyar emberek egészségének és életének megóvása mellett a Kormány kiemelten fontosnak tartja a vírus által okozott gazdasági károk enyhítését, a munkahelyek megőrzését, a munkahelyteremtést, a gazdaság beindítását, ezért Gazdaságvédelmi Akciótervet dolgozott ki, melynek keretében hatályba lépett a 101/2020. számon közzétett, az oklevelek kiállításához feltételül szabott nyelvvizsga követelmények felfüggesztéséről szóló Kormányrendelet.

A Gazdaságvédelmi Akcióterv munkahelyteremtési programjának részeként valamennyi hallgató/volt hallgató mentesül az előírt nyelvvizsga kötelezettség teljesítése alól, aki 2020. augusztus 31-ig sikeres záróvizsgát tesz, vagy tett, de az oklevél megszerzésének feltételéül előírt nyelvvizsgát nem tette le.

Az Oktatási Hivatallal és az Innovációs és Technológiai Minisztériummal közösen azon dolgozunk, hogy az oklevelek kiállítása minél gördülékenyebben megvalósuljon.

Amennyiben a jogszabály adta lehetőséggel élni kívánnak, úgy kérjük, az alábbi nyilatkozat megtételével és az adatkezelési tájékoztató elfogadásával jelentsék be azt az egyetem számára. A beérkezett nyilatkozat befogadásáról válaszüzenetben értesítjük Önöket. Tekintettel az igények rendkívül nagy számára, az oklevél kiállítása hosszabb időt vesz igénybe. A jogszabályi keretek között igyekszünk eleget tenni a megkeresésnek, de kérjük türelmüket. A kiállított oklevelek átvételéről elektronikus levélben tájékoztatjuk Önöket. Az oklevelek átvételére személyesen, vagy meghatalmazott útján van lehetőség. Az egyetem biztosítja a járványügyi helyzetben a személyes érintkezést nem igénylő átadás lehetőségét.

Az oklevél kiállítással kapcsolatban felmerülő kérdéseiket kollégáink a oklevel2020@uni-corvinus.hu emailcímen várják.

Tájékoztatom, hogy amennyiben Ön a 350/2021. (VI. 24.) Korm. rendelet nyelvvizsga letétele alóli mentességről szóló jogszabály értelmében jogosult az oklevelének kiadására, úgy a nyilatkozatot kitöltenie nem szükséges, az oklevél automatikusan kiállításra kerül.Leadni a nyilatkozatot a lap jobb oldalán lévő fekete nyíl segítségével tudnak. Ha valamilyen rész hiányzik azt a rendszer PIROS színnel jelzi. Ha elsőre nem sikerül a leadás kérjük másik böngészőből is próbálja meg. Köszönjük!

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató az oklevél kiadásáról szóló nyilatkozathoz
×
Vágólapra másolva
X
GEN.:2022.07.06. - 12:43:15