Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×

Veletek vagyunk otthon is!

Hallgatói Támogatás: nem vagy egyedül.


A Hallgatói Támogatás csapata szakképzett pszichológusokból, tanácsadókból áll, akik a hallgatók mentális egészségét, tanulási módszereiket, és a karrierjükről való közös gondolkodást hivatottak támogatni a Budapesti Corvinus Egyetemen.

A jelenlegi szokatlan, és mindannyiunk számára kihívásokkal teli időszakban különösen fontosnak tartjuk, hogy könnyen elérhető, és a mindennapok életvitelét, valamint az új távoktatási helyzetet megkönnyítő mentális támogatást nyújtsunk az Egyetem hallgatói számára.

 

Hogyan tudunk segíteni?

●     Keresd fel pszichológiai ismeretterjesztő és self help anyagainkat, amelyeket a Covid-19 vírus által okozott helyzet minél hatékonyabb kezelésére készítettünk, és készítünk folyamatosan számodra.

Itt olyan témákról olvashatsz bővebben, mint például a szorongás és stressz kezelése, a külső fenyegetettség okozta nehéz körülmények menedzselése, és a megváltozott tanulási helyzethez való alkalmazkodás legjobb formái.

●     Amennyiben úgy érzed, hogy szükséged van arra, hogy személyesen konzultálj szakemberrel, úgy vedd fel velünk a kapcsolatot emailben a pszichologus@uni-corvinus.hu címen. Ide írd meg nekünk kulcsszavakban, hogy milyen probléma mentén szeretnél segítséget kérni, és válaszlevélben tájékoztatunk a tanácsadás részleteiről.

 

Fordulj hozzánk bizalommal!  


A Hallgatói Támogatás csapata 

Vágólapra másolva