Budapesti Corvinus Egyetem ×

Köszöntők

Vezetői köszöntő

Kedves Elsőéves Hallgatónk!

Gratulálunk a sikeres felvételi eredményéhez, és sok szeretettel köszöntjük a Budapesti Corvinus Egyetem tagjaként! 

Magyarország egyik legkiválóbb társadalomtudományi és gazdasági egyetemén kezdi meg hamarosan a tanulmányait. Közel 72 éves múltunk értékeinek megőrzése mellett hiszünk a versenyképességben, a fejlődésben és a változásban. Ez   vezetett minket akkor is, amikor egy évvel ezelőtt állami fenntartású felsőoktatási intézményből alapítványi fenntartású egyetemmé váltunk.  Az alapítványi modell ugyanis rugalmasabb működést, hosszú távú és kiszámítható tervezési lehetőséget biztosít számunkra. Néhány hét múlva már Ön is megtapasztalhatja, hogy corvinusosnak lenni igazán különleges. A megújuló Corvinus Egyetem  képzései ugyanis nemzetközileg is versenyképesek. Hallgatóinknak  naprakész tudást és értékálló diplomát adunk. Célunk, hogy piacképes ismereteivel Ön is kreatív, gondolkodó szakember legyen. Oktatóinkkal, kutatóinkkal, munkatársainkkal azért dolgozunk, hogy a folyamatosan megújuló Corvinus a világ legjobb egyetemei közé tartozzon.  Magyarországon itt képezzük a régió társadalmi és gazdasági elitjét, melynek évek múlva majd Ön is büszke tagja lehet.

Az elkövetkező évei azonban nem csak a tanulásról fognak szólni.  Ne habozzon belevetni magát az egyetemi közösségi életbe! Kiváló szakkollégiumokba jelentkezhet. Maradandó élményeket szerezhet rendezvényeinken, konferenciáinkon.  A Corvinus nemcsak egyetem, hanem egy összetartó közösség is, amelyhez jó és érdemes tartozni. Az itt kialakult barátságok - kapcsolati háló -  egész élete során végigkíséri és támogatja majd. Biztosak vagyunk benne, hogy Önnel mi is többet érünk el. Isten hozta a Corvinuson!

#együttalegjobbak #CorvinUS

Lánczi András       Anthony Radev    Pavlik Lívia

rektor                     elnök                      kancellár  

HÖK köszöntő

Kedves Elsőéves Hallgatótársam!

Szívből gratulálok ahhoz, hogy Magyarország legjobb egyetemén fogod eltölteni fiatalkorod legmeghatározóbb éveit. Biztos lehetsz benne, hogy a Corvinuson nem csak gyakorlatias tudást fogsz szerezni, hanem izgalmas diákélet is vár rád. Azzal, hogy felvettek a Corvinusra nem csak a munka világában alapoztad meg a jövődet, hanem egy olyan környezetbe kerültél, ahonnan életre szóló élményekkel, barátokkal es ismeretségekkel gazdagodhatsz.

Egyetemista karriered során akár tanulmányi akár szakmai vagy közösségi ügyben kérdésed van, mindig keresd bizalommal a HÖK-öt. Mi vagyunk az az egyetemi hallgatókból álló közösség, amely a hallgatók érdekeit képviseli és szolgáltatásokat nyújt számukra. Ha úgy érzed, elveszel az ügyintézésben, gondod van tanulmányaiddal vagy csak érdeklődnél az aktuális egyetemi bulikról, akkor keress minket bátran a közösségi oldalainkon!

Bízom benne, hogy élvezni fogod az egyetemista éveidet és később olyan jó emlékekkel gondolsz majd az Alma Materre, mint ahogyan minden itt végzett hallgató teszi azt.

Boldog és sikeres egyetemista évkezdést kívánok Neked!

Szabados Levente

Hallgatói Önkormányzat Elnök 

portfolio_300x300px.jpg
Vágólapra másolva