Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×

Köszöntő

Üdvözlünk a Corvinuson!

2019 nyarán nem kisebb célt tűztünk magunk elé, mint hogy 2030-ra a Corvinus a közép-kelet-európai régió vezető gazdaság- és társadalomtudományi egyetemévé váljon. Az előttünk álló út még hosszú, de máris számos előnyét élvezheted az eddigi eredményeknek. Több szakunk is megújult az elmúlt években, a projektalapú, gyakorlati oktatás került a fókuszba, a hallgatói kompetenciák fejlesztése pedig az eddiginél is nagyobb hangsúlyt kap. A cél, hogy az élményalapú oktatás révén nemzetközi szinten is elismert, versenyképes tudást biztosítsunk számodra.

A Corvinus azonban több egy kiváló egyetemnél. Egy olyan közösség, amelyhez tartozni különleges lehetőség: életre szóló barátságokat, kamatoztatható kapcsolati tőkét, naprakész tudást jelent, és mindezt otthonos környezetben szerezheted meg.

Érdemes élned nálunk az olyan lehetőségeinkkel, mint a körülbelül 60 szakkollégium és diákszervezet, melyek közül kiválaszthatod azt, ami az érdeklődésedhez legközelebb áll. Szemezgess nemzetközi lehetőségeinkből is, hiszen két héttől egészen egy évig vehetsz részt külföldi részképzésen vagy szakmai gyakorlaton.

Arra pedig különösen nagy hangsúlyt fektetünk, hogy a tehetséget díjazzuk, hiszen szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy az itt töltött idő alatt arra fókuszálhass, ami igazán fontos. A magánegyetemmé válás révén a legutolsó félévben akár 70 ezer forint tanulmányi ösztöndíjat is kaphatott az, aki igazán kiemelkedően teljesített.

És mi vár rád, ha a tanulmányaid során sikeresen veszed az akadályokat? A corvinusos diplomádat a munkaerőpiac is értékelni fogja, hiszen a most megszerzett gazdasági oklevelekkel 340 millió forintot kereshetsz teljes karrierutad alatt az azonos szakon végzettek országos átlagához képest .

Örülünk, hogy csatlakoztál hozzánk, legyünk #együttalegjobbak! 
Budapesti Corvinus Egyetem 

timponder_photography-8.jpg
Vágólapra másolva
GEN.:2022.05.18. - 15:23:41