Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×

Informatikai rendszerek

Cusman

Mire szolgál a Cusman?

A CUSMAN rendszer lehetővé teszi, hogy a különböző informatikai szolgáltatásokat ugyanazzal a felhasználónévvel és jelszóval használhasd. Nézd meg kapcsolódó videónkat (hamarosan)

Miért fontos?

Az egyetemi email címed (…@stud.uni-corvinus.hu) a CUSMAN regisztráció során generáljuk. A későbbiekben ez lesz az egyetlen hivatalos kommunikációs csatorna.

Neptun

Mire szolgál a Neptun?

A Neptun az egyetemen használt egységes tanulmányi rendszer. Itt tudod elvégezni a tanulmányaiddal kapcsolatos legtöbb adminisztratív feladatot, és ide rögzítik az érdemjegyeidet is.

Miért fontos?

Itt rendelkeztethetsz arról, hogy aktív vagy passzív lesz a féléved, tantárgyfelvételről, ezen keresztük történik a pénzbefizetés, a vizsgajelentkezés és olyan kérvények leadása, mint a tanulmányi ösztöndíj.

Hová fordulhatok probléma esetén?

Kérjük, lépj velünk kapcsolatba a corvinus.beiratkozas@uni-corvinus.hu elérhetőségünkön, másolati címzettként pedig kérlek, hogy küldd el a leveled a neptun@uni-corvinus e-mail címünkre is.

Moodle

Mire szolgál a Moodle?

A Moodle az Egyetem e-learning rendszere. Az itt megjelenő tartalom a felvett kurzusaidtól függ. A felületen történő teendőidről az oktatóid fognak tájékoztatni.

Miért fontos?

Többek között itt érheted el az oktatók által feltöltött anyagokat, prezentációkat vagy az általad felvett kurzusok követelményrendszerét. A tantárgytól függően akár az órai munkákat, beadandóidat, valamint vizsgafeladataidat is a Moodle rendszeren keresztül tudod majd leadni.

Vágólapra másolva
GEN.:2022.05.20. - 00:36:05