Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×

Hová fordulhatok további segítségért?

Beiratkozás

Kérjük, keresd fel a corvinus.beiratkozas@uni-corvinus.hu e-mail címet. Figyelj arra, hogy minden elektronikus ügyintézést, levelezést kizárólag a keresztnev.vezeteknev@stud.uni-corvinus.hu e-mail-címről kezdeményezhetsz, a privát email címekről küldött leveleket automatikusan visszautasítjuk.

Neptun ügyek

Kérjük, keresd fel a neptun@uni-corvinus.hu e-mail címet. Figyelj arra, hogy minden elektronikus ügyintézést, levelezést kizárólag a keresztnev.vezeteknev@stud.uni-corvinus.hu e-mail-címről kezdeményezhetsz, a privát email címekről küldött leveleket automatikusan visszautasítjuk.

Informatikai ügyek

Kérjük, keresd fel a helpdesk@uni-corvinus.hu e-mail címet. Figyelj arra, hogy minden elektronikus ügyintézést, levelezést kizárólag a keresztnev.vezeteknev@stud.uni-corvinus.hu e-mail-címről kezdeményezhetsz, a privát email címekről küldött leveleket automatikusan visszautasítjuk.

Hallgatói pénzügyek és ösztöndíj

Kérjük, keresd fel az osztondij@uni-corvinus.hu e-mail címet. Figyelj arra, hogy minden elektronikus ügyintézést, levelezést kizárólag a keresztnev.vezeteknev@stud.uni-corvinus.hu e-mail-címről kezdeményezhetsz, a privát email címekről küldött leveleket automatikusan visszautasítjuk.

Magyar nyelvű alap- és mesterképzések

Kérjük, keresd fel a hallgatoi.iroda@uni-corvinus.hu e-mail címet. Figyelj arra, hogy minden elektronikus ügyintézést, levelezést kizárólag a keresztnev.vezeteknev@stud.uni-corvinus.hu e-mail-címről kezdeményezhetsz, a privát email címekről küldött leveleket automatikusan visszautasítjuk.

Angol nyelvű alap- és mesterképzések

Kérjük, keresd fel a student.office@uni-corvinus.hu e-mail címet. Figyelj arra, hogy minden elektronikus ügyintézést, levelezést kizárólag a keresztnev.vezeteknev@stud.uni-corvinus.hu e-mail-címről kezdeményezhetsz, a privát email címekről küldött leveleket automatikusan visszautasítjuk.

Részidős és executive képzések

Kérjük, keresd fel a part.time@uni-corvinus.hu e-mail címet. Figyelj arra, hogy minden elektronikus ügyintézést, levelezést kizárólag a keresztnev.vezeteknev@stud.uni-corvinus.hu e-mail-címről kezdeményezhetsz, a privát email címekről küldött leveleket automatikusan visszautasítjuk.

MBA

Kérjük, keresd fel az mba@uni-corvinus.hu e-mail címet. Figyelj arra, hogy minden elektronikus ügyintézést, levelezést kizárólag a keresztnev.vezeteknev@stud.uni-corvinus.hu e-mail-címről kezdeményezhetsz, a privát email címekről küldött leveleket automatikusan visszautasítjuk.

Duális képzés

Kérjük, keresd fel a dualis@uni-corvinus.hu e-mail címet. Figyelj arra, hogy minden elektronikus ügyintézést, levelezést kizárólag a keresztnev.vezeteknev@stud.uni-corvinus.hu e-mail-címről kezdeményezhetsz, a privát email címekről küldött leveleket automatikusan visszautasítjuk.

Kettős diploma program

Kérjük, keresd fel a double.degree.student.office@uni-corvinus.hu e-mail címet. Figyelj arra, hogy minden elektronikus ügyintézést, levelezést kizárólag a keresztnev.vezeteknev@stud.uni-corvinus.hu e-mail-címről kezdeményezhetsz, a privát email címekről küldött leveleket automatikusan visszautasítjuk.

Vágólapra másolva
GEN.:2022.05.20. - 01:23:44