Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×

Miért mi?

  „If you think presentationscannot enchant people, then you have never seen a really good one.” – Guy Kawasaki  

Értékajánlat:

A prezentációtechnika szerepefelértékelődött a mai üzleti világban. A lexikális tudásról áthelyeződött a hangsúly azinformációk, úgymond “csomagolására”. Az információ ma elérhető egy kattintással. Hogyan is tűnhetnének ki ahallgatók, mi lehetne az, ami felkészítené őketaz egyetemről való kilépés után a nagy kalandra? A munkahelyükön nap mint nap találkozhatnak majd szituációkkal, aholakár saját magukat, akár a cég eredményeit kell bemutatniuk, a komfortzónájukon kívül eső körülmények között.

A prezentációtechnika viszont nemcsak az előadásmód tökéletesre fejlesztésével foglalkozik, annál jóval összetettebb. Apróbb ésnagyobb trükkök bevonásával, melyeket csupán gyakorlássalnem sajátíthatunk el, hanem célzottan meg kell értenünk hozzá az elméleti hátteret is.

A gyakorlatban:

Megtanulhatod az alapjaitól, hogy mitől jó egy előadás, hogyan kell felépíteni, felturbózni és előadni. NUP-os karriered során elsajátítasz minden kis részletet, hogy olyan prezentációkat készíts amire mindenki emlékezni fog és amit mindenki irigyel. A prezentációtechnika elsajátítása és oktatása mellett a NUP számos szervezeti támogató tevékenységet is kínál, mint például HR és Marketing, melyek egy vállalat működését modellezik. Ezen kívül számos projektben is részt vehetsz, mint például szervezetfejlesztés.Emellett pedig természetesen rengetegszórakozást is kínálunk csapatépítők, táborok és laza összejövetelek formájában.

“The onlydifference between the failure of a great idea and the success of a mediocreidea was the way in which theidea was communicated.” – Nancy Duarte

Értékajánlatunk:

A prezentációtechnika szerepe felértékelődött a mai üzleti világban. A lexikális tudásról áthelyeződött a hangsúly az információk, úgymond “csomagolására”. Az információ ma elérhető egy kattintással. Hogyan is tűnhetnének ki a hallgatók, mi lehetne az, ami felkészítené őket az egyetemről való kilépés után a nagy kalandra? A munkahelyükön nap mint nap találkozhatnak majd szituációkkal, ahol akár saját magukat, akár a cég eredményeit kell bemutatniuk, a komfortzónájukon kívül eső körülmények között.

A prezentációtechnika viszont nemcsak az előadásmód tökéletesre fejlesztésével foglalkozik, annál jóval összetettebb. Apróbb és nagyobb trükkök bevonásával, melyeket csupán gyakorlással nem sajátíthatunk el, hanem célzottan meg kell értenünk hozzá az elméleti hátteret is.

A gyakorlatban:

D2D(Diákszervezet-to-Diákszervezet) portfóliónk a következőket tartalmazza:

  • Gyakorlatias tréning vagy tréningsorozat, ahol a prezentáció felépítésétől, a helyes diákon át az előadásig mindent megtanulhattok. Tréningjeinketmindig a megrendeléshezigazítjuk.
  • Csapatok coacholása, konkréteseményre, előadásra való felkészítése.

Vágólapra másolva