Budapesti Corvinus Egyetem ×

Miért mi?

„If you think presentations cannot enchant people, then you have never seen a really good one.” – Guy Kawasaki

Értékajánlat:

Eleged van a monoton, unalmas prezentációkból? Szeretnél abba az 1%-ba tartozni, akik tudják, hogy kell igazán emlékezetes előadást tartani? Jó helyen jársz ugyanis Mi, mindebben segítségedre lehetünk! Lépj ki a komfortzónádból és légy részese egy összetartó kiscsalád rengeteg eredményének, szórakozásának hiszen itt a NUP-nál, sosem unatkozik az ember! Egészen biztos, azután még akár az Államok álláspontja és érdekei az Euratomban-ról szóló prezentációdat is hatalmas siker fogadja majd, nem csak tanárod részéről!

A gyakorlatban:

Megtanulhatod az alapjaitól, hogy mitől jó egy előadás, hogyan kell felépíteni, felturbózni és előadni. NUP-os karriered során elsajátítasz minden kis részletet, hogy olyan prezentációkat készíts amire mindenki emlékezni fog és amit mindenki irigyel. A prezentációtechnika elsajátítása és oktatása mellett a NUP számos szervezeti támogató tevékenységet is kínál, mint például HR és Marketing, melyek egy vállalat működését modellezik. Ezen kívül számos projektben is részt vehetsz, mint például szervezetfejlesztés. Emellett pedig természetesen rengeteg szórakozást is kínálunk csapatépítők, táborok és laza összejövetelek formájában. 

"The only difference between the failure of a great idea and the success of a mediocre idea was the way in which the idea was communicated." – Nancy Duarte

Értékajánlatunk:

A prezentációtechnika szerepe felértékelődött a mai üzleti világban. A lexikális tudásról áthelyeződött a hangsúly az információk, úgymond “csomagolására”. Az információ ma  elérhető egy kattintással. Hogyan is tűnhetnének ki a hallgatók, mi lehetne az, ami felkészítené őket az egyetemről való kilépés után a nagy kalandra? A munkahelyükön nap mint nap találkozhatnak majd szituációkkal, ahol akár saját magukat, akár a cég eredményeit kell bemutatniuk, a komfortzónájukon kívül eső körülmények között.

A prezentációtechnika viszont nem csak az előadásmód tökéletesre fejlesztésével foglalkozik, annál jóval összetettebb. Apróbb és nagyobb trükkök bevonásával, melyeket csupán gyakorlással nem sajátíthatunk el, hanem célzottan meg kell értenünk hozzá az elméleti hátteret is.

A gyakorlatban:

D2D (Diákszervezet-to-Diákszervezet) portfóliónk a következőket tartalmazza:

  • Gyakorlatias tréning vagy tréning sorozat, ahol a prezentáció felépítésétől, a helyes diákon át az előadásig mindent megtanulhattok. Tréningjeinket mindig a megrendeléshez igazítjuk.
  • Csapatok coacholása, konkrét eseményre, előadásra való felkészítése.

Vágólapra másolva