Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×

Tagfelvétel

Érdeklődsz a nemzetközi politikai és gazdasági elemzés vagy a külpolitikai újságírás iránt? Szeretnéd elmélyíteni a tudásod a közép-kelet-európai régió, az EU, a posztszovjet térség, a transzatlanti kapcsolatok, a geopolitika és a szakpolitikai elemzés területén? Akkor nálunk a helyed!

A Közép-Európa Társaság rendes tagfelvételi eljárása minden tanév szeptemberében kerül meghirdetésre egyetemi hallgatók számára. A CEA tagjaként előadások,panelbeszélgetések, nemzetközi konferenciák, szakmai kurzusok és workshopok segítségével szerezhetsz értékes tapasztalatokat és kapcsolati tőkét olyan területeken, mint a marketing, a nemzetközi PR, a külpolitikai újságírás, a külügyi és -gazdasági elemzés, a pályázatmenedzsment vagy a rendezvényszervezés.

A CEA háromlépcsős tehetségprogramjának keretében pedig olyan elméleti ismeretekre és gyakorlati készségekre tehetsz szert, amelyek elengedhetetlenek a 21. századi karrierépítéshez.

A jelentkezéshez során minden érdeklődőtől egy fényképes önéletrajzod kérünk az info@kozep-europa.hu e-mail címre, valamint egy Google-form kitöltését, melyben szakmai és kötetlenebb kérdések egyaránt előfordulnak.

Ha szeretnél teljes képet kapni a CEA működéséről és szakmai programjairól, a tagfelvételi időszak során várunk infóestjeink egyikére, melyekről Facebook-oldalunkon tudhatsz meg többet.

Az írásbeli felvételik kiértékelése után, egy kötetlen, szóbeli interjúra invitáljuk majd a továbbjutott hallgatókat legkésőbb a szorgalmi időszak negyedik hetében.

Kérdések esetén keressetek minket bátran Facebookon, e-mailen vagy a toborzási időszak alatt a BCE C és E épületeinek auláiban!

Légyrészese egy tanulmányterületeken átívelő szakmai és baráti közösségnek!Jelentkezz még ma!

Vágólapra másolva