Budapesti Corvinus Egyetem ×

Kik vagyunk?

Mi vagyunk a Budapesti Corvinus Egyetem elsőszámú szakpolitikai irányultságú diákszervezete! 

Két pillérünk a szakmaiság és a közösség.
A szakmaiság alatt értjük, hogy legfőképpen a közpolitika (ide kattintva megtudhatod mi az) területén szervezünk előadásokat, szakmai kurzusokat, vitákat, minisztériumi látogatásokat és konferenciákat, ezen a területen szeretnénk a tagjainknak új tudást adni, kiegészítve és megerősítve az egyetemen tanultakat.
A közösség szó, pedig nem mást takar, minthogy szeretnénk egy erős baráti társaságot létrehozni, gondolkodó emberek együttesét, akik egymást is inspirálva töltik meg az egyetem napjait felejthetetlen programokkal, baráti összejövetelekkel, táborokkal, korcsolyázással, lézerharccal, sütögetéssel és mindennel, ami eszükbe jut.

KÜLDETÉSÜNK
A KDSZ küldetése olyan szakember-gárda kinevelése, akik tájékozottak a gazdaságpolitikai, közpénzügyi és a különböző szakpolitikai kérdésekben, képesek az önálló, objektív tényeken és szakmai érveken alapuló elemzésre és döntéshozatalra, s munkájukat etikai szempontok figyelembevételével, felelősségteljesen végzik.

JÖVŐKÉP
Célunk egy olyan “műhely” létrehozása, mely a Budapesti Corvinus Egyetem tradicionális diákszervezetei közé lépve kiindulópontja lehet a következő generáció közgazdasági és közpolitikai szakembereinek. Ennek érdekében minden lehetőséget meg kívánunk adni tagjaink számára ahhoz, hogy az egyetemi oktatás kiegészítéseként mind az elmélet, mind a gyakorlat terén kiemelkedő tudástöbblettel vértezzék fel magukat, s közösségünkben értékes személyes és szakmai kapcsolatokra tegyenek szert.

ÉRTÉKREND
A KDSZ tagjai közös értéknek tekintik a tudományos és szakmai érveken alapuló párbeszédet, az etikus magatartást és munkavégzést, s a társadalmi problémákra felelősségteljesen, erkölcsi integritásukat megőrizve, megoldásorientáltan képesek tekinteni.

TÖRTÉNETÜNK
Ha kíváncsi vagy a történetünkre akkor kattints ide.


KIKET VÁRUNK?
A politika és a közügyek iránt érdeklődő hallgatókat, bármilyen karról és szakról, akik szeretnének egy inspiráló szakmai közösség tagjává válni.

ÉLETKÉPEK
Ha kíváncsi vagy, hogyan zajlik az élet a KDSZ-ben kattints ide

LÉGY KDSZ TAG TE IS!
Ha felkeltettük az érdeklődésed, és szeretnél hozzánk jelentkezni akkor látogasd meg az alábbi fület: CSATLAKOZNÉK!Vágólapra másolva