Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×

GYIK

… akiket érdekelnek a közügyek!
Olyan hallgatókat, bármely szakról, akik érdeklődnek a gazdaságpolitikai, közpénzügyi és a különböző szakpolitikai kérdések iránt! Olyan leendő szakembereket, akiket foglalkoztat, hogy hogyan születnek a kormányzati döntések, és milyen tényezőket kell mérlegelnie egy szakpolitikusnak! Olyan fiatal egyetemistákat, akik szeretnének egy összetartó, baráti közösség részévé válni és mindemellett szakmailag is fejlődni. Ha Te is magadra ismertél, köztünk a helyed!    
… mert egy inspiráló baráti közösség része lehetsz!
Bármi is legyen az érdeklődési köröd, egyetemi éveid során mindenképpen érdemes csatlakozni egy
diákszervezethez, amelynek közössége segít Neked mind a szakmai előmenetel biztosításában, mind abban, hogy barátokat és segítőtársakat találj, akikre az élet későbbi szakaszában is maximálisan számíthatsz. A KDSZ is ezen munkálkodik! Ha csatlakozol hozzánk, értékes szakmai és személyes kapcsolatokra tehetsz szert, továbbá lehetőséged nyílik olyan szakemberek megismerésére, akik elméleti tudásukkal és gyakorlati tapasztalataikkal nagyban hozzájárulhatnak szakmai fejlődésedhez, látóköröd szélesítéséhez. A KDSZ programjain keresztül lehetőséged nyílik részt venni színvonalas előadásainkon, vitaestjeinken, együtt kirándulhatsz, táborozhatsz összetartó csapatunkkal.
… a tagság nem a kötelességekről, hanem a lehetőségekről szól!
Tagjainktól elvárjuk, hogy részt vegyenek a közgyűléseken, valamint azt, hogy járjanak el a szakmai és közösségi programjainkra. A nagyobb aktivitás egyáltalán nem több terhet, hanem több kihasznált lehetőséget jelent, mellyel minden esetben saját épülésedet, szakmai fejlődésedet, s baráti-kapcsolati hálód szélesítését segíted elő. Ha többet teszel bele, jóval többet is vehetsz ki!    
… az embert és a potenciális szakembert keressük Benned!
Ahhoz, hogy tagja lehess szervezetünknek, egy kétfordulós felvételi eljárásban kell részt venned: elsőkörben töltsd ki, majd juttasd el hozzánk tagfelvételi anyagodat, ezt követően pedig mi meginvitálunk Téged egy személyes interjúra, ahol pár szakmai kérdés mellett rólad, a jövőbeni terveidről és a KDSZ-ben elképzelt szerepedről fogunk majd beszélgetni veled.
Vágólapra másolva