Budapesti Corvinus Egyetem ×

Elnökség

CSONTOS TAMÁS TIBOR  - Elnök 
  


Csontos Tamás vagyok, Debrecenben születtem és a Kossuth Gimnáziumban érettségiztem. Ma egyetemünk közgazdasági elemző szakára járok. Mindig is érdekelt a politika, így örömmel láttam, hogy a Corvinuson létezik kimondottan ezzel foglalkozó diákszervezet, jelentkeztem is és ma már elnökként irányítom a szervezet munkáját. Célom, hogy egy olyan közösséget teremtsünk, ahová érdemes tartozni, ahol a szakmai fejlődés mellett hangsúlyt fektetünk arra, hogy felejthetetlen élményeket szerezzünk egyetemi éveink alatt.

CSOBÁNCZI MÁTÉ - Elnökhelyettes Csobánczi Máté vagyok, születésemtől fogva Diósdon élek. Középiskolai tanulmányaimat a Bethlen Gábor Általános Iskola és Gimnáziumban végeztem. 2018 ősze óta a Budapesti Corvinus Egyetem alkalmazott közgazdaságtan alapszakos hallgatója vagyok. Már gimnazistaként is erőteljesen foglakoztatott a politika, így amikor megtudtam, hogy az egyetemnek van külön közpolitikával foglalkozó diákszervezete, azonnal csatlakoztam. A KDSZ-ben rengeteg barátra tettem szert, ami jelentősen megkönnyebbítette számomra a beilleszkedést az egyetemen. Amióta tag vagyok számos feledhetetlen közösségi és szakmai programban volt részem, amit ezúton is szeretnék megköszönni. Munkámmal igyekszem hozzájárulni ahhoz, hogy ez továbbra is így legyen.

TÓTH TAMARA - Pénzügyi referens 

  

Tóth Tamara vagyok, harmadéves alkalmazott közgazdaságtan hallgató. Tatáról származom és ott is lakom, a tatai Eötvös József Gimnáziumban érettségiztem. Azért jelentkeztem anno a KDSZ-be, mert úgy láttam, hogy egy összetartó, családias diákszervezet, és az egyetlen az egyetemen, ami kimondottan közpolitikával foglalkozik. Azt szeretném ha a családias jelleg megmaradása mellett erősíteni tudnánk szervezetünk szakmai vonalát is, szeretnék ebben a továbbiakban is aktívan részt venni.

FOLYOVICH PÉTER - Marketing referens  Folyovich Péter vagyok, Budapesten születtem és a Budapesti Fazekas Mihály Általános Iskolába és Gimnáziumba jártam. Jelenleg másodéves alkalmazott közgazdaságtan szakos hallgató vagyok. Egy éve azért csatlakoztam a KDSZ-be, mert mindig is foglalkoztattak a közügyek, emiatt nagyon megörültem, hogy van ezzel foglalkozó diákszervezet is. Emellett pedig a sokszínű közösség is nagyon szimpatikus volt a számomra. Marketing referensként az a célom, hogy minél több emberrel megismertessem a szervezetet és minél több új tagot tudjunk toborozni.  

FEHÉRVÁRI GERGELY - Közösségi referens  Fehérvári Gergely vagyok, Székesfehérvárról származom, és ott is érettségiztem a Teleki Blanka Gimnáziumban. Jelenleg harmadéves pénzügy-számvitel hallgató vagyok. Azért jelentkeztem a KDSZ-be, hogy hozzám hasonló érdeklődésű fiatalok között tölthessem az egyetemi élet szórakoztatóbb részét. De a szervezeten belül nem csak a szakmai közeget és elfogadást találtam meg, hanem egy roppant összetartó társaság részévé váltam. Aktív és közösségi személyiségűnek tartom magam, és ezt próbálom a tagság számára kamatoztatni a közösségi referens pozícióban, ahol minél színesebb és emlékezetesebb egyetemen kívüli programok szervezése a feladatom.

A KDSZ Tagságáról az alábbi linken tudsz tájékozódni: TAGJAINK  
Vágólapra másolva