Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×

Elnökség

CSOBÁNCZI MÁTÉ – ElnökCsobánczi Máté vagyok, születésemtől fogva Diósdon élek. Középiskolai tanulmányaimat a Bethlen Gábor Általános Iskola és Gimnáziumban végeztem. 2018 ősze óta a Budapesti Corvinus Egyetem alkalmazott közgazdaságtan alapszakos hallgatója vagyok. Már gimnazistaként is erőteljesen foglakoztatott a politika, így amikor megtudtam, hogy az egyetemnek van külön közpolitikával foglalkozó diákszervezete, azonnal csatlakoztam. A KDSZ-ben rengeteg barátra tettem szert, ami jelentősen megkönnyebbítette számomra a beilleszkedést az egyetemen. Amióta tag vagyok számos feledhetetlen közösségi és szakmai programban volt részem, amit ezúton is szeretnék megköszönni. Munkámmal szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy ez továbbra is így legyen.

MÉSZÁROS MÁRTON – Elnökhelyettes
Budapesti Corvinus Egyetem
  


Mészáros Márton vagyok, Budapesten születtem, 3 éves korom óta Diósdon élek. Gimnáziumi tanulmányaimat az Érdi Vörösmarty Mihály Gimnáziumban végeztem, ahol 2018-ban érettségiztem. Ugyanebben az évben vettek fel a Corvinusra, ahol immár harmadik éve hallgatok alkalmazott közgazdaságtant. A politika és a közélet már régóta foglalkoztat, ezért elsőévesként egyik első dolgom volt felkeresni a KDSZ-t, az egyetem első számú közpolitikai diákszervezetét. A befogadó közösség és a színvonalas szakmai programok azonnal megragadtak, és azért szeretnék dolgozni, hogy ezeket a jövő KDSZ-esei is megtapasztalhassák.

TÓTH TAMARA – Pénzügyi referens 

  

Tóth Tamara vagyok, elsőéves közgazdasági elemző szakos hallgató. Tatáról származom és ott is lakom, a tatai Eötvös József Gimnáziumban érettségiztem. Azért jelentkeztem anno a KDSZ-be, mert úgy láttam, hogy egy összetartó, családias diákszervezet, és az egyetlen az egyetemen, ami kimondottan közpolitikával foglalkozik. Azt szeretném ha a családias jelleg megmaradása mellett erősíteni tudnánk szervezetünk szakmai vonalát is, szeretnék ebben a továbbiakban is aktívan részt venni.

FOLYOVICH PÉTER – Marketing referens  Folyovich Péter vagyok, Budapesten születtem és a Budapesti Fazekas Mihály Általános Iskolába és Gimnáziumba jártam. Jelenleg harmadéves alkalmazott közgazdaságtan szakos hallgató vagyok. Egy éve azért csatlakoztam a KDSZ-be, mert mindig is foglalkoztattak a közügyek, emiatt nagyon megörültem, hogy van ezzel foglalkozó diákszervezet is. Emellett pedig a sokszínű közösség is nagyon szimpatikus volt a számomra. Marketing referensként az a célom, hogy minél több emberrel megismertessem a szervezetet és minél több új tagot tudjunk toborozni.  

OROSZ BENCE – Közösségi referens  
Budapesti Corvinus Egyetem Orosz Bence vagyok, Budapesten születtem és a Berzsenyi Dániel Gimnáziumba jártam. Elsőéves közgazdasági elemző szakos vagyok. Két éve léptem be a KDSZ-be, mert a toborzásuk idején úgy éreztem, hogy nagyon vicces és a közügyek iránt elkötelezett emberek alkotják a szervezetet, és végül ez be is bizonyosodott számomra. Szervezetünket a szakmaiság mellett, az összetartó közösség jellemzi. Közösségi referensként a feladatom, hogy ezt a közösséget még szorosabbá tegyem, különféle, szórakoztató programokkal.  

A KDSZ Tagságáról az alábbi linken tudsz tájékozódni: TAGJAINK  
Vágólapra másolva