Search
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Akadálymentesített nézet

Corvinus Tax Club

Szervezetünk Magyarország egyetlen kifejezetten adótanácsadással foglalkozó hallgatói szervezete. Célunk, hogy az egyetemi hallgatókkal megismertessük az adózás világát és egy szűk körű Tagságnak nyújtsunk felsőfokú szakmai képzést. Az egyetemek tantervei csupán minimális adójogi tudást biztosítanak, mi ezt igyekszünk pótolni szakértők (külsős szakemberek, Gazdasági Jogi Tanszék oktatói/mentoraink) segítségével.

Elérhetőségeink

Tevékenységeink

Tagjaink kis csoportokban valós alapokon nyugvó adójogi esettanulmányokat oldanak meg, emellett tekintélyes szakemberek és cégek előadásain, szemináriumain, valamint érdekes közösségi beszélgetéseken vehetnek részt. A Tagok a szerzett gyakorlati tudást később munkájuk vagy különböző neves versenyek során is tudják hasznosítani. Az elmúlt években a Big4 cégek, a Pénzügyminisztérium, a NAV munkatársai, illetve az adótanácsadási területen is tevékenykedő vállalatok is rendszeresen vendégeink eseményeinken, továbbá mi is rendszeresen látogatjuk meg a vállalatokat.

Jelentkezési információk

Várunk minden olyan jelentkezőt, akit érdekel az adózás világa, aki megtapasztalná, hogy milyen az adótanácsadók munkája a gyakorlatban, ezenkívül aki szeretné az egyetemen elkezdeni kiépíteni a karrierjét és szakmai kapcsolatait.
Minden félév elején tartunk tagfelvételt. A felvételi során kíváncsiak vagyunk mennyire érdekel titeket az adózás világa és szeretnénk megismerni érveléseteket, véleményeteket és gondolkodásmódotokat.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2023.02.08. - 13:06:44