Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×

Rólunk

A BBC jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem legnagyobb diákszervezete, 130 főt meghaladó aktív tagsággal. Egy négy féléves, tudatosan felépített képzési rendszer, az úgynevezett Talent Program segítségével segítünk tagjainknak elsajátítani a rendezvényszervezés, marketing, sales, HR és menedzsmenttudományok alapjait.

Célunk, hogy a hozzánk csatlakozó tagok egyetemi tanulmányaik mellett elsajátítsák azokat a fontos kompetenciákat, amelyek később a szakmai életben előnyt jelentenek, és egy sikeres karrier kiépítéséhez vezetnek, miközben magas színvonalú szakmai rendezvényeket szervezve értéket teremtünk az egyetemi hallgatóság számára is. 

Mindezek megvalósulását egyrészt szervezetünk struktúrája támogatja, amely egy valódi vállalat mintájára épül fel. Másrészt számos piacvezető céggel – mint például az Unilever, Vodafone, L’Oreal vagy British American Tobacco  – megvalósuló együttműködésünk révén, tagjaink számára félévről-félévre biztosítunk sokrétű fejlődési és tanulási lehetőséget. 

A szakmaiság mellett pedig a BBC egyben egy összetartó család is, ahol életre szóló barátságokat köthetsz, miközben feledhetetlen közösségi programokon vehetsz részt, és kiterjedt kapcsolati hálót építhetsz ki. Ne habozz, légy Te is tagja a BBC csapatának!

Ha szeretnél többet megtudni szervezetünkről, esetleg szívesen olvasnál bővebben korábbi eseményeinkről, akkor nézd meg honlapunkat!   
Vágólapra másolva