Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×

Rólunk

Az AIESEC a világ legnagyobb nemzetközi, fiatalok vezette szervezete, amelyet a második világháború után alapítottak a kultúrák közötti megértés, és az emberiség fejlődésének elősegítésére. Az 1972-ben alakuló magyar AIESEC legnagyobb Helyi Bizottsága a Corvinuson található, és tevékenységünkkel azóta is hozzájárulunk egy jobb, nyitottabb magyar társadalomhoz és szakmailag kiemelkedő fiatal vezetők kineveléséhez.

De mivel is foglalkozik az AIESEC a Közgázon? 

Önkéntes és szakmai gyakorlati csereprogramjainkon keresztül lehetőséget teremtünk magyaroknak külföldön, és külföldieknek Magyarországon életre szóló élmények, szakmai tapasztalatok, nemzetközi kapcsolatok szerzésére, miközben pozitív hatással lehetnek a környezetükre.
Szervezetünk ehhez mérten egy nemzetközi nagyvállalat működését tükrözi, és diverz érintettekkel tartunk kapcsolatot és teremtünk közösen értéket: oktatási, kulturális, szociális szervezetek; számos vállalati partner; vagy éppen egyetemi hallgatótársaink.

Te hogyan kapcsolódhatsz be? 

Tagként ezen lehetőségek szervezésébe féléves, gyakorlatias csapatmunka keretein belül kapcsolódhatsz be. Ennek lényege a tapasztalati tanulás, amin keresztül rengeteg olyan megalapozó szakmai kompetenciában fejlődhetsz – sales, marketing, HR, projektmenedzsment, rendezvényszervezés – ami egy modern munkáltató számára értékes.
Ezen felül azonban az AIESEC számos lehetőséget biztosít a vállalkozói szemléleted, vezetői készségeid és potenciálod maximalizálására, további féléves középvezetői vagy éves felsővezetői pozíciókon keresztül. Tapasztalati tanulásodat és személyes fejlődésedet egy dedikált mentor támogatja. 
Kapcsolati hálódat, referenciáidat az érintettjeinken keresztül, partnerrendezvényeinken és alumni képzéseinken, nemzeti és nemzetközi konferenciákon bővítheted.

Tapasztalati tanulás, vezetői potenciál, nemzetközi kapcsolatépítés – mit nyújthat még Neked az AIESEC a Közgázon? 

Mindezek felett egy összetartó, ambíciózus közösséget, akik rengeteg hagyománnyal, gazdag élményekkel színesíthetik egyetemi éveid a Corvinuson.  
Vágólapra másolva