Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×

Jubileumi oklevélátadó 2020

Minden évben nagy öröm számunkra, amikor egykori hallgatóinkat a jubileumi oklevélátadó ünnepségen köszönthetjük. Amikor az egykori Alma Mater Aulájában az Egyetem vezetői ismét oklevelet nyújthatnak át azoknak, akik diplomájukat 50, 60, 65 és 70 éve kapták meg, annak elismerése, hogy az Egyetem büszke egykori hallgatóira, akik életútjuk és szakmai pályájuk során megbecsülést szereztek maguk és intézményünk számára.

Az Egyetem számára jelenlegi és egykori hallgatóinak biztonsága és egészsége a legfontosabb. A koronavírus járvány miatt ezért minden, a közeljövőben tervezett eseményt bizonytalan időre el kell halasztanunk, így legnagyobb sajnálatunkra a jubileumi oklevél átadásának időpontját sem tudjuk jelen pillanatban meghatározni. 

A jubileumi oklevelek igénylésére azonban most is van lehetőség, az IDE kattintva elérhető űrlapon. Jubiláló diplomásaink itt jelezhetik azt is, hogy 2020 őszén postai úton, vagy a várhatóan 2021 tavaszán (egy most még nem meghatározott időpontban) megrendezésre kerülő átadó ünnepségen szeretnék átvenni az oklevelet, illetve hogy szeretnének-e szerepelni a 2020-as jubileumi évkönyvben.

Mivel bizonytalan ideig az Egyetem épületébe való belépést nem javasoljuk, munkatársaink a jubileum@uni-corvinus.hu e-mail címen és a 06-30-512-0183-es telefonszámon érhetők el.

Vágólapra másolva