Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×

Hallgatóknak

Szakszeminárium 2021/2022

A Közgazdálkodás és Közpolitika Szak oktatói által ajánlott szakszemináriumi témák 2021/22-ben

Közpolitika szakszemináriumi témák 2021

Bírálati szempontok

Közpolitika Szakdolgozat bírálati szempontok

Álláslehetőségek hallgatóknak

Gyakornoki lehetőségek, állásajánlatok a Közgazdálkodás és Közpolitika szakos hallgatók részére (utolsó frissítés 2021.01.15)

Aktív kapcsolatot tartunk fenn a következő elemző, consulting és tanácsadó cégekkel, kutatóintézetekkel és közigazgatási szervezetekkel, amelyeknél jelenleg is dolgoznak volt hallgatóink, illetve oktatóink: 

  • Budapest Intézet;
  • Deloitte Kormányzati Tanácsadási üzletága;
  • EQUINOX Consulting Kft;.
  • Eötvös Loránd Kutatási Hálózat Társadalomtudományi Kutatóközpont;
  • HÉTFA Kutatóintézet és Elemző Központ;
  • IFKA Közhasznú Nonprofit Kft;
  • eGov Tanácsadó Kft
  • Külügyi és Külgazdasági Intézet.A cégek képviselői személyesen is bekapcsolódnak az oktatásba, így a hallgatók közvetlen tapasztalatot szerezhetnek az előadó által képviselt szervezet működésébe és az ott zajló munkavégzésbe.


Érdeklődő hallgatóknak:

Amennyiben gyakornoki, időszakos munkatapasztalatszerzési, vagy rendszeresebb elfoglaltságot igénylő munkát keresel, kérjük küldd el önéletrajzod, valamint jövőbeli munkáddal kapcsolatos elképzeléseid a Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék kozpol@uni-corvinus.hu e-mail címére. Így a cégektől beérkező megkeresésekre célzottan tudjuk továbbítani az érdeklődő hallgatók anyagait.


Aktuális ajánlatok:

EQUINOX Consulting Kft és az eGov Tanácsadó Kft. gyakornoki programjaihoz keresnek jelentkezőket, a felhvásuk lent olvasható.

Equinox 2021
Egov gyakornoki felhivas

Alumni

A Budapesti Corvinus Egyetem Közgazdálkodás és Közpolitika mesterszakán diplomát szerzett kollégákkal a Tanszék igyekszik rendszeresen kapcsolatot tartani.

Ennek fórumai különböző közösségi oldalakon, így a Facebookon és a LinkedInen működtetett csoportok, valamint alkalmanként e-mailes, illetve telefonos kapcsolattartás azokkal a volt hallgatókkal, akik egyfajta “összekötőként” működnek a saját, már végzett évfolyamuk és a Tanszék között. A korábbi hallgatók rendszeresen meghívást kapnak a különböző szakmai és közösségi programokra, amelyek félévente egy-két alkalommal jelentenek személyes találkozási lehetőséget az oktatók, illetve a végzett, valamint a jelenleg aktív hallgatók számára is. Ráadásul nem ritka eset, hogy egy-egy neves külföldi vendégelőadó is részt vesz ezeken a kötetlen beszélgetéseken.

A Tanszék körül kiépült alumni hálózat nem csak a szakmai közösséghez való tartozást erősíti, de időnként bizonyos projektek, munkalehetőségek megosztását is elősegíti egymás között.     

86796537_2491045071211192_2366641466744242176_n-1.jpg

ZV tételek 2021

Szakdolgozat leadási tájékoztató Közpolitika MSc 2020_21_2

ZV tételek 2021 május Közpolitika

Kapcsolódó dokumentumok

Szakdolgozat szabályzat Közpolitika MSc
Közpolitika ZV Tételek 2020
Tanulmányi és Vizsgaszabályzat (2020. december 1.)
Vágólapra másolva
GEN.:2021.09.19. - 15:10:10