Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×

Hallgatóknak – Tanterv, órarend, szakszeminárium

Órarend 2020 21 Közpolitika
Közgazdálkodás és Közpolitika NAPPALI magyar optanterv

Közgazdálkodás és Közpolitika levelező operatív tanterv
Közgazdálkodás és Közpolitika levelező képzés órarendje 2020_21

  Kedves Hallgatók!

A A Közgazdálkodás és Közpolitika szak szakszemináriumi témalistáját a lenti dokumentumban olvashatják. Kérjük, hogy egyeztessenek az oktatókkal és szeptember 28-ig lehetőség szerint találjanak maguknak témát és témavezető is.

A Szakszemináriumi jelentkezés módja a szöveg utáni Szakszemináriumi jelentkezési lap kitöltésével, majd a témavezető jóváhagyó emailjével együtt annak a kozpol@uni-corvinus.hu címre történő megküldésével lehetséges. Amennyiben nem talált témavezető, akkor a jelentkezési lapot a téma / témák leírásával együtt szintén a fenti címre küldje el. A Tanszék ezekhez a témákhoz október elejéig javasol témavezetőt.

Ha a szakszemináriumi témavezető elfogadja a jelentkezésüket, akkor a neptun rendszerben a szakszeminárium kurzuson az adott oktató kurzusához rendeljük Önöket.
Kérjük, hogy a Szakszemináriumi Szabályzatot minden esetben olvassák el, mert fontos és kötelező érvényű információkat tartalmaz a szakszemináriumi munkáról és a szakdolgozat tartalmi, formai követelményeiről.  

Szakdolgozat szabályzat Közpolitika MSc
Kögazdálkodás és Közpolitika MSc szakszemináriumi témák 2020

Szakszemináriumi jelentkezési lap 2020 Közpolitika
Vágólapra másolva
GEN.:2021.03.09. - 09:55:11