Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×

Hallgatóknak – Tanterv, órarend, szakszeminárium

Órarend 2020 21 Közpolitika
Közgazdálkodás és Közpolitika NAPPALI magyar optanterv

Közgazdálkodás és Közpolitika levelező operatív tanterv
Közgazdálkodás és Közpolitika levelező képzés órarendje 2020_21

Kedves Hallgatók!

A Közgazdálkodás és Közpolitika szak szakszemináriumi témalistáját a lenti dokumentumban olvashatják. Kérjük, hogy egyeztessenek az oktatókkal és szeptember 28-ig lehetőség szerint találjanak maguknak témát és témavezető is.

A Szakszemináriumi jelentkezés módja a szöveg utáni Szakszemináriumi jelentkezési lap kitöltésével, majd a témavezető jóváhagyó emailjével együtt annak a kozpol@uni-corvinus.hu címre történő megküldésével lehetséges. Amennyiben nem talált témavezető, akkor a jelentkezési lapot a téma / témák leírásával együtt szintén a fenti címre küldje el.  A Tanszék ezekhez a témákhoz október elejéig javasol témavezetőt.

Ha a szakszemináriumi témavezető elfogadja a jelentkezésüket, akkor a neptun rendszerben a szakszeminárium kurzuson az adott oktató kurzusához rendeljük Önöket.

Kérjük, hogy a Szakszemináriumi Szabályzatot minden esetben olvassák el, mert fontos és kötelező érvényű információkat tartalmaz a szakszemináriumi munkáról és a szakdolgozat tartalmi, formai követelményeiről.

Szakdolgozat szabályzat Közpolitika MSc
Kögazdálkodás és Közpolitika MSc szakszemináriumi témák 2020

Szakszemináriumi jelentkezési lap 2020
Vágólapra másolva