Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×

Hallgatóinknak

Aktuális

REKO ZÁRÓVIZSGA

Kedves záróvizsgára jelentkezett Hallgatóink!

A REKO 2019/20/2. félévi záróvizsgákra Székesfehérváron (levelező) 2020. június 27. (szombat), Budapesten (nappali) 2020. június 30. (kedd) és július 01. (szerda) napokon kerül sor.
A részletes záróvizsga beosztás valamennyi jelentkezett hallgató számára a HIVATALOS EGYETEMI E-MAIL CÍMÉRE kiküldésre került.

Ezúton is felhívjuk fegyelmüket a járványhelyzetre tekintettel hozott egyetemi rendelkezésekre, és kérjük ezek szigorú betartását.

  • Az egyetem épületébe minden hallgatónak maszkban szabad csak belépnie, és a maszkot köteles viselni az épületben tartózkodás teljes időtartama alatt.
  • A hallgató lehetőség szerint maximum 30 perccel a kijelölt vizsgaidőpontja előtt érkezzen, mert csak ebben az esetben tudjuk biztosítani számára a megfelelő védőtávolságok figyelembe vételével kialakított várakozóterületeket.
  • Minden vizsgáztatási helyhez tartozni fog egy kijelölt várakozó helyiség (amely méretétől függően több vizsgáztatási helyhez is hozzárendelésre kerül), ahol a hallgatónak a saját időpontját megelőzően (vizsgára történő behívásáig) tartózkodnia kell. A hallgató a vizsgaidőpontját megelőzően maximum 5 perccel mehet a vizsgázóhelye előtti közlekedő területére, addig a várakozóhelyiségben kell tartózkodnia.


Eredményes felkészülést!
Tanulmányi dokumentumok

Szakszeminárium témaajánlások
Szakszeminárium jelentkezés
Szakdolgozat formai követelményei
Szakszeminárium I. követelmények
Szakszeminárium II. követelmények
Záróvizsga tételsor REKO

Szakirodalom a felvételihez

Kerekes Sándor: A környezetgazdaságtan alapjai

Egyetemi tájékoztatók

Csengetési rend

csengetesi_rend.png
Vágólapra másolva