Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×

Rendezvényeink, programjaink

  • Karácsonyi Ünnepség
    A minden évben megrendezésre kerülő karácsonyi parti már-már klasszikusnak számít a DSG életében. Minden év december elején közösen ünnepeljük a karácsonyt, az új évet és az elmúlt év eseményeit. A rendezvényen a Központ legfontosabb évközi eredményeit a hallgatóink és a professzoraink teszik közzé. Meglátogat Bennünket maga a Mikulás is, és egy egész estén át tartó kötetlen beszélgetés s természetesen az ünnepi vacsora veszi kezdetét. Jelenlegi diákjaink mellett az Alumni tagjaink is előszeretettel vesznek részt a karácsonyi partin.

  • Bizonyítványátadó Ünnepség
    A DSG bizonyítványok átadása nem csak egy sikeres projekt végét jelenti. Az esemény ajtót nyit a munkaerőpiac számára. A DSG által kiállított bizonyítványokat s tanúsítványokat a legnevesebb német vállalatok elismerik, birtokosaikat előszeretettel alkalmazzák. A Corvinus Egyetemen folytatott mesterképzésüket tervezők számára ez a bizonyítvány tökéletes hozzájárulást jelent a kettős diplomaprogramban való részvételhez a Budapesti Corvinus Egyetem és a Passau Egyetem között.

  • Konferenciák és nyilvános előadások
    Neves professzorainknak s ismert szponzoraink képviselőinek gyakorlati előadásain legtöbbször a kedves Érdeklődők is bátran részt vehetnek. Ezen projektjeinket általában a DSG különböző közösségi fórumain hirdetjük meg, s hallgatóinkon, öregdiákjainkon kívül szeretettel várunk minden kedves Érdeklődőt egyaránt. Bízunk benne, hogy a következő rendezvényünkön már Önnel is találkozhatunk.
Vágólapra másolva
GEN.:2021.10.27. - 10:04:29