Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×

Képzések, Tanszékek

Innovatív és kreatív gondolkodást csak innovatív és kreatív pedagógiai eszközökkel lehet tanítani. (Vecsenyi János)

A Vállalkozásfejlesztési Intézet a Budapesti Corvinus Egyetem csaknem összes képzési szintjén és képzési formájában részt vesz. Intézetünk munkatársai szakfelelősként, tárgyfelelősként és oktatóként számos kurzusban képviseltetik magukat az egyetem képzési struktúrájában.
Feltöltés alatt
A szakon folyó képzés biztosítja mindazoknak az ismeretköröknek az elsajátítását, amelyek szükségesek a projektek környezetének megértéséhez, a projektek kialakításához és azok sikeres teljesítéséhez. Olyan, módszertanilag megalapozott közelítésmódot alkalmaz, amely minden projekttípus esetén alkalmazható projektvezetési felkészültséget biztosít, nemcsak az egyes projektek vezetésére vonatkozóan, hanem az egyidejűleg több projektért felelős vezetői feladatok ellátására is. A képzés hangsúlyt fektet a projektvezetési mesterséghez szükséges humán-készségek fejlesztésére, valamint a projektek kialakítását és teljesítését elősegítő innovációs és finanszírozási ismeretek biztosítására is.

Szakfelelős

Dr. Jelen Tibor tibor.jelen@uni-corvinus.hu Vállalkozásfejlesztési Intézet
Tanszékvezető egyetemi docens / Head of Department, Associate Professor
E épület, 387
Telefon: +36 1 482 5206 • Mellék: 5206

Kapcsolattartó

Récseiné Erdélyi Anett part.time@uni-corvinus.hu, anett.erdelyi@uni-corvinus.hu Elnöki Szervezet / Hallgatói Szolgáltatások / Tanulmányi Ügyek / Part Time Képzések
Tanulmányi előadó / Student Service Clerk
E épület, 185/a
Telefon: +36 1 482 5231 • Mellék: 5231
A Budapesti Corvinus Egyetem Agrárközgazdasági és Vidékfejlesztési Tanszéke egy nagy múltra és hagyományokra visszatekintő közösség. A Tanszék az ország egyetlen valódi makrogazdasági elemzéseket végző központja agrárgazdasági területen. Nagy büszkeséggel tölt el, hogy Tanszékünk közel fél évszázados történetét olyan iskolateremtő és legendás professzorok fémjelezték, mint Nagy Imre, Vági Ferenc, Csáki Csaba vagy Fertő Imre. Fiatal kollégáink közül is többen részesültek már rangos oktatói vagy kutatói elismerésekben, a Tanszék neve agrárgazdaságtan és vidékfejlesztés területén garanciát jelent a minőségi oktatásra-kutatásra. A Tanszék jelenleg a Vidékfejlesztési Agrármérnök alapszakot gondozza az Egyetemen.
Vágólapra másolva
GEN.:2021.07.25. - 11:06:31