Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×

Eseményeink

A European Group for Public Administration (EGPA) nemzetközi közigazgatási szakmai hálózat, az IIAS –International Institute of Administrative Sciences – regionális szervezete, következő éves konferenciáját Budapesten, a Corvinus Egyetemen rendezik. A szakmai eredmények publikálásán és megosztásán kívül a több száz résztvevőt vonzó esemény kiváló lehetőséget nyújt az egyetem nemzetközi kapcsolatainak további bővítésére.
További információk és program az EGPA 2020 Conference weboldalán érhető el.
Az EMPA network következő éves találkozóját Budapesten, a Corvinus Egyetemen tartja, 2021. január 14 -15 – én.
A szervezet, melynek tagjai a public administration oktatással magas színvonalon foglalkozó európai felsőoktatási intézmények, minden évben lehetőséget biztosít a hallgatóknak csereprogramban való részvételre is. 

Egy korábbi Corvinusos EMPA-cserediák motivációi:

Közgazdálkodás és közpolitika szakos hallgatóként remek képzést és támogatást kaptam az anyaintézményemtől, kiutazásomat Tallinba két dolog motiválta: először is, a Ragnar Nurkse Department oktatóitól, professzoraitól szerettem volna tanulni. Másodszor, ez egy jó lehetőség volt arra, hogy megismerjem az e-government területet, hiszen hol máshol tanulhatnék erről első kézből, mint a világ “e-government-élvonalában” levő Észtországban?”
 

Vágólapra másolva