Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×

Munkatársak

HR Vezető

2020. január 1-től tölti be a HR vezetői pozíciót az Egyetemen. Számára az emberierőforrás-menedzsment egy olyan szakma, melyet a legmélyebb elkötelezettséggel, sőt kifejezetten szakmai küldetéstudattal végez minden nap, immáron több mint 35 éve. Ez alatt az időszak alatt hosszabb időt töltött HR vezetőként nagyobb szervezetek átalakításával. Így HR igazgatóként a rendszerváltás időszakában a pénzügyi szektorban zajló dinamikus változások folyamatában a Magyar Hitelbank privatizációjában, majd az ABN AMRO Bank magyarországi leányvállalatának felépítésében volt meghatározó a szerepe.

2001-től kezdődően 2013-ig a Magyar Nemzeti Bank ügyvezető igazgatójaként 2004-ig a szervezet európai uniós csatlakozásához kapcsolódó változások menedzselése volt a fő feladata, majd azt követően szervezet működésének és szakmai munkájának legjobb európai uniós jegybanki gyakorlatokhoz való illesztése adott számára folyamatos kihívást.

2013 áprilisától kezdődően HR és szervezetfejlesztési tanácsadóként tevékenykedett az Egyetemhez való csatlakozásáig. Az eltelt majdnem 7 évben sokféle ügyfél számára végzett szervezetfejlesztési tanácsadói és HR szakértői munkát, mely kezdetben főleg nagy vállalatok szervezetfejlesztéséhez, a HR működés Ulrich-modell alapján történő átalakításához, HR Business Partneri szerepvállalás fejlesztéséhez, mely kiegészült növekedésben lévő kis-és középvállalatok részére végzett stratégiai HR szolgáltatások nyújtásával. Emellett rendszeresen vett részt egyetemi kurzusok és tréningek keretében HR munkatársak képzésében is.  
Csentericsné Arnold Zsuzsanna zsuzsanna.arnold@uni-corvinus.hu Elnöki Szervezet / HR Menedzsment
Vezető / Head of Department
E épület
Senior HR szakértő

2019. december 1-én csatlakozott a Budapesti Corvinus Egyetem HR csapatához, Senior HR szakértőként. Több mint 15 éve dolgozott HR területen, olyan nagyvállalatoknál szerezett tapasztalatot, mint a Dreher vagy a Siemens. Dolgozott különböző HR szakértői pozíciókban, illetve HR Business Partnerként is mindkét vállalatnál. Fő feladatai között szerepelt a vezetők támogatása többek között a toborzásban, a teljesítménymenedzsment folyamatok működtetésében, a tehetségmenedzsment területén, vagy kompenzációs kérdésekben. Nagyon örül, hogy a Corvinus megújulási folyamatában részt vehet, és hozzá tud járulni a munkájával a célok megvalósításához.  
Oláh Tünde tunde.olah@uni-corvinus.hu Elnöki Szervezet / HR Menedzsment
E épület
Senior HR szakértő

2020 áprilisában csatlakozott a Corvinus Egyetem HR csapatához. Több, mint nyolc évig dolgozott előzőleg HR Managerként egy klinikai kutatásban tevékenykedő, nemzetközi cégnél. Tapasztalatot szerezett valamennyi HR folyamat irányításában és végrehajtásában, valamint vezetőként is. Egy multikulturális szervezetben az egyik legfőbb feladata a közös értékek és célok elfogadtatása és megvalósítása volt, emellett világszerte sikerrel kutatta fel és megnyerte az üzleti kihívásoknak legjobban megfelelő tehetségeket. Fontos vezérlő elve, hogy a korszerű HR mindig, minden helyzetben tudjon személyre szóló megoldásokat kínálni. Megtiszteltetésnek tartja, hogy részt vehet a Corvinus Egyetem új céljainak megvalósításában.  
Fiók Éva eva.fiok@uni-corvinus.hu Elnöki Szervezet / HR Menedzsment
Senior HR szakértő / Senior HR expert
E épület
Telefon: +36 30 834 0041
Vágólapra másolva