Budapesti Corvinus Egyetem ×

Kollégium

SZÉKESFEHÉRVÁRI CAMPUS KOLLÉGIUMA

Kollégiumi adminisztráció

Elérhetőség

8000 Székesfehérvár Budai út 43. A109

E-mail: szc.kollegium@uni-corvinus.hu

Telefon (munkaidőben hívható asztali készülék): +36 30 1713812

A személyre szabottan küldött e-mail-eknél távollét esetén nem tudjuk követni az ügyintézés helyettesítését, ezért kérjük a kollégiumi ügyeket a fenti levelezési címen bonyolítani!


FogadóóraSzorgalmi időszakVizsgaidőszak
Hétfő13.00-15.0010.00-12.00
Szerda 10.00-12.00 10.00-12.00

A nyári fogadóórák esetében előzetesen kérjük a telefonos egyeztetést a szabadságolások miatt.

Munkatársunk:

Dénes Mária
kollégiumi koordinátor
E-mail: denes.maria@uni-corvinus.hu
Iroda: A109

-         Házirend betartásának ellenőrzése
-         kollégium-üzemeltetés adminisztrációja
-         kollégiumi koordináció
-         kollégiumi ügyintézés: be- és kiköltözés, kollégiumi hallgatói adminisztráció
-         kollégiumi NEPTUN adminisztráció: díjak kiírása, befizetések
-         EKT szavazati jogú tag

Kollégium

A Székesfehérvári Campus Kollégiuma a Campus A épületének tetőterében kapott helyet. A kollégium nagyrészt kétszobás lakóegységekben, 2 db kétágyas szobával várja a kollégistákat, 50 fő elhelyezési kapacitással. Minden lakóegységhez külön zuhanyzó/mosdó helyiség és külön WC tartozik. A szobák és a közösségi helyiségek légkondicionáló berendezéssel felszereltek. Rendelkezésre áll egy kétágyas szoba mozgáskorlátozott hallgatók részére.

A kollégium az oktatási terekhez közel, az épület tetőtérben helyezkedik el, így rendkívül kényelmes megoldás a hallgatok részére.

A kollégistákat egy kártyás beléptető rendszer védi az illetéktelen látogatóktól.

Tanulási lehetőséget két tanulószoba biztosítja, melyből az egyik 6 számítógéppel felszerelt, a másik 10 férőhellyel nyugodt körülményeket biztosít a vizsgára, ZH-ra készüléshez. A szobában tanulókat segíti, hogy minden szobában internetelérés biztosított.

A kollégisták egy modern, új bútorzattal felszerelt közösségi térben tudják eltölteni a szabadidejüket, rendelkezésre áll ülőgarnitúra, csocsóasztal, rexasztal, televízió a kikapcsolódáshoz. A közös konyha és étkező is e tér része, ami kerámialapos tűzhelyekkel, sütővel, mikrohullámú sütővel, kávéfőzővel, hűtőgépekkel, konyhaszekrényekkel felszerelt. A mosás a kollégiumi szinten lévő mosókonyhában megoldható, 3 db automata mosógép és egy szárítógép szolgálja ki a kollégistákat.

A sportolni vágyók igénybe vehetik a 2018 tavaszán kialakított fitnesz szobákat, ahol kondicionáló gépekkel tudják a feszültséget levezetni, erőnlétüket fenntartani.

A biztonságot a kiépített tűzjelző rendszer és a közösségi tereket figyelő kamerarendszer biztosítja.

Vágólapra másolva