Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×

Hallgatói szervezetek

A BCE HÖK Székesfehérvári Divízió 2016, azaz a Székesfehérvári campus megnyitása utáni első évfolyammal párhuzamosan lépett be a hallgatók életébe egy kicsiny szervezettel, csupán 4 fővel. Mára ez a szám nem csak megduplázódott, de háromszorosára nőt, így a szervezeten belül a tagok különböző területeken, így például az Oktatási ügyek kezelésétől elkezdve, a Sales-en, Kommunikációs munkacsoporton, Human Resources-en keresztül egészen a hallgatók Érdekképviseletéig ki próbálhatják magukat, gyarapíthatják, illetve kamatoztathatják tudásukat és mindemellett komoly kapcsolati tőkére tehetnek szert.

Hatalmas szerepet játszik tagjaink folyamatos továbbfejlesztése, képzése, így minden félévben biztosítva vannak számukra különböző workshopok, kurzusok, továbbá látókörtágító beszélgetések, amelyeken tetszés szerint részt vehetnek. Emellett nem csak a divízió tagjai közt, de a BCE HÖK teljes egészét beleértve szoros barátsági kör részesei lehetünk, amely végig elkísér minket egyetemi éveink alatt, így legyen az a Székesfehérvári vagy a Budapesti Campuson a HÖK tagjai mindenhol könnyedén alkalmazkodnak.

A bekerüléshez viszont egy komoly többlépcsős felvételi eljáráson kell átesni, ahol a hallgatók felmérhetik az eddigi tudásukat, illetve, hogy mégis melyik terület illene igazán hozzájuk. A sikeres felvételi után pedig rengeteg szakmai tapasztalatra tehetnek szert a hallgatók, ami később hatalmas előnyt jelent a munkaerőpiacon, nem beszélve a komoly értékteremtésről, amit a munkánk során elérünk.Tehát a BCE HÖK Székesfehérvári Divízió nemcsak a több száz hallgatónak teremt értéket, hanem az egyetemnek, és a campusnak otthont adó városnak, Székesfehérvárnak is. Az érték teremtés mellett kiáll a hallgatók érdekeiért, és megszervezi az egyetemi életet. Képes szoros baráti társaságok kialakítására és nem utolsó sorban a lehető legtöbb szakmai tapasztalat szerzésre az egyetemi évek alatt.
HÖK-székesfehérvár.jpg
Szeretsz szervezni, tervezni, alkotni? Ambiciózus vagy? Szeretsz másokon segíteni? Szeretnéd átadni a tudásod? Fejlesztenéd a készségeidet? Szeretnél széles kapcsolati tőkét? Életed a buli, a progik, szeretsz társaságban lenni, dumálni? Az arcodon pörögsz?Ha a fenti kérdések bármelyikére igen a válaszod, akkor az SG neked való!

De kik is vagyunk általánosságban?

A Studium Generale 1970 óta a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos, ingyenes érettségi előkészítője. Közel 150 tagunk készíti fel a középiskolás diákokat matematika, történelem és közgazdaságtan tárgyakból az érettségire, így te is a három tárgy közül valamelyiket taníthatod majd. Szombatonként az egyetemen tartunk 4 órás szemináriumokat, valamint elérhető online felkészítésünk is. Ezen kívül minden évben tavasszal és nyáron tábort is szervezünk, mely a diákoknak, és nekünk, tanároknak is fantasztikus élmény.Az SG nem csak az „ingyenes tanításról” szól, és bár tanáraink térítésmentesen oktatnak, nekik is rengeteg mindent nyújt a szervezet.

Mivel az SG egy kis céghez hasonló, így számos működéshez szükséges feladatkörben, pozícióban kipróbálhatod magad, mint például IT-középvezető vagy PR-felelős. Fejlesztheted előadói képességedet, megtanulhatsz kiemelkedően jó prezentációkat csinálni vagy akár photoshopolni is. Javíthatod szervezői képességeidet, és kreativitásodat kiélheted cikkek írásában, plakátok és pólótervek készítésében. Ezen kívül egy olyan összetartó közösség részese lehetsz, mely már 50 évre visszamenőleg bizonyítja miért is jó SG-seknek lenni.Készen állsz az SG kalandra?

Elérhetőségeink:


Telefonszám: (1) 482-5172

Cím: 1093 Budapest, Fővám tér 8. E épület, földszint 15. szoba

További információk a weboldalunkon! 
Bevono-idoszak-A3-plakat.png
A Corvinus Alba Karrier Klub, a CAKK, a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán működő diákszervezet. A csoport tagságát, a karrierépítésük iránt elkötelezett, corvinusos hallgatók alkotják.Tudjuk, hogy a Corvinus Egyetem diplomája piacvezető, viszont fontosnak tartjuk, hogy az elsajátított tudást gyakorlatban is tovább bővítsük kiegészítve a vállalati szféra tapasztalataival. Célunk tehát, hogy megteremtsük a kapcsolatot a hallgatók és a cégek között, s ennek eszközéül előadásokat, kurzusokat, projekteket és konferenciákat szervezünk, bonyolítunk le.A tagok az itt megszerzett ismeretekkel és képességekkel, olyan szakemberekké válnak, akik kiemelkedő gyakorlati tudással rendelkeznek szakterületeiken, ismerik és átlátják a gazdaság összes szegmensét, s ezáltal kiemelkednek a többi közgazdász közül.

CAKK-osként részese lehetsz egy elkötelezett, pörgős közösségnek, ahol képes leszel kritikus gondolkodással elemezni a világ, Magyarország és Székesfehérvár gazdasági eseményeit, miközben számos új kapcsolatra tehetsz szert.A Corvinus Alba Karrier Klub tehát a szakmaiságról, a gyakorlatorientáltságról és a közösségről szól. A diákszervezet tagjai már tudják, hogy céljaik eléréséhez cikk-CAKK-os út vezet!
ALBA-karrier-klub.jpg
Vágólapra másolva
GEN.:2021.04.23. - 10:56:14