Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Eseményeink, aktualitások

EGPA Annual Conference, European Masters in Public Administration

EGPA Annual Conference

A European Group for Public Administration (EGPA) nemzetközi közigazgatási szakmai hálózat, az IIAS –International Institute of Administrative Sciences – regionális szervezete, következő éves konferenciáját Budapesten, a Corvinus Egyetemen rendezik. A szakmai eredmények publikálásán és megosztásán kívül a több száz résztvevőt vonzó esemény kiváló lehetőséget nyújt az egyetem nemzetközi kapcsolatainak további bővítésére.

További információk és program az EGPA 2020 Conference weboldalán érhető el.


European Masters in Public Administration – 2021. évi találkozója a Corvinuson

Az EMPA network következő éves találkozóját Budapesten, a Corvinus Egyetemen tartja, 2021. január 14 -15 – én. A szervezet, melynek tagjai a public administration oktatással magas színvonalon foglalkozó európai felsőoktatási intézmények, minden évben lehetőséget biztosít a hallgatóknak csereprogramban való részvételre is.

Egy korábbi Corvinusos EMPA-cserediák motivációi:

Közgazdálkodás és közpolitika szakos hallgatóként remek képzést és támogatást kaptam az anyaintézményemtől, kiutazásomat Tallinba két dolog motiválta: először is, a Ragnar Nurkse Department oktatóitól, professzoraitól szerettem volna tanulni. Másodszor, ez egy jó lehetőség volt arra, hogy megismerjem az e-government területet, hiszen hol máshol tanulhatnék erről első kézből, mint a világ “e-government-élvonalában” levő Észtországban?

Vágólapra másolva
GEN.:2021.12.07. - 10:09:26