Augusztus - 2017
H K S C P S V
  01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 24 25 26 27
28 29 30 31  

Szakmai gyakorlat

2013. július 1-jétõl a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Kar hallgatóinak kötelező szakmai gyakorlati ügyintézése átkerül a Gazdálkodástudományi Kar Dékáni Hivatalához.
A továbbiakban ez ügyben a Dékáni Hivatal illetékes (kapcsolattartó: Berecz Tünde, telefon: 482-5485, e-mail: gkar.szakmaigyakorlat@uni-corvinus.hu).
További információ itt található.

Szakmai gyakorlat szabályzat - 2014.június

Gazdálkodástudományi kar - Szakmai gyakorlat tájékoztatója

A gyakorlat megkezdése előtt

  • Legalább 120 kreditet teljesíteni kell;
  • A szakirány felelősnek (Fazakas Gergely- tanszéki titkárság: E283) jóvá kell hagynia a szakmai gyakorlati helyet;
  • A munkáltatónak és a Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi karának együttműködési megállapodást kell aláírnia. Az együttműködési megállapodás dokumentuma letölthető innen magyarul és angolul. Az együttműködési megállapodást kitöltve, a foglalkoztató aláírásával és pecsétjével ellátva, 2 eredeti példányban szükséges leadni a Dékáni Hivatalban (Fővám tér 8. E/158. iroda). Az egyetemi sztenderdnek megfelelő, kifogásolhatatlanul kitöltött megállapodások ügyintézési ideje magyarországi befogadóhely esetén 30 nap, külföldi befogadóhely esetén 45 nap. A megállapodások leadási határideje a dokumentumok Dékáni Hivatalhoz való beérkezésére vonatkozik. Az együttműködési megállapodások leadási határideje magyarországi befogadóhely esetén 30, külföldi befogadóhely esetén 45 nappal a kötelező szakmai gyakorlat megkezdése előtt esedékes.

A gyakorlat befejezését követően

  • A munkáltatónak két példányban el kell készítenie a hallgató munkájának értékelését, kitöltve az értékelő lapot, illetve aláírással és pecséttel ellátva azt. Az értékelő lap letölthető innen magyarul és angolul. Egy példányt a Dékáni Hivatalra, egyet pedig a Tanszéki titkárságra (E.283) leadni a gyakorlat végét követő 1 héten belül, illetve legkésőbb 2 héttel az államvizsga időpontja előtt.
  • A hallgató köteles elkészíteni a szakmai gyakorlati beszámolót, amelyet a tanszéki titkárságra kell leadni (E.283) a szakszemináriumi vezető nevét feltüntetve. Beszámoló követelményei.

KARRIER EXPO - Sok vállalat keres szakmai gyakorlatra hallgatókat

Karrier iroda ajánlása az önéletrajz írásra


Szakmai gyakorlat lehetőségek:

Álláskereső portálok az interneten:

 

 

NAV - szakmai gyakorlati lehetőségek

Kedves Hallgatók!

A NAV (Nemzeti Adó- és Vámhivatal) és a BCE között aláírt együttműködési megállapodás lehetőséget kínál arra, hogy a listán szereplő területeken szakmai gyakorlatot töltsenek a hallgatók és ezzel egy időben a NAV munkatársai szakdolgozati konzulenciát vállalnak.

A lehetséges témák és területek itt érhetőek el.

Aki szeretne élni a lehetőséggel, anita.lovas@uni-corvinus.hu email címen jelezze.

Utolsó frissítés: 2016.07.28.