Április - 2018
H K S C P S V
  01
02 03 04 05 06 07 08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
23 24 25 26 27 28 29
30  

PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK

Kutatási pályázati lehetőségek a kar oktatói, kutatói számára 

A pályázati források a Gazdálkodástudományi Kar valamennyi munkatársa (fő- és mellékállásúak, fő- és részidős doktoranduszok) számára egyaránt nyitottak, akik Oktatói, kutatói, tanári nyilatkozatukat (T1 nyilatkozat) a Budapesti Corvinus Egyetemen adták le. A főállású munkatársak esetében, ha kimerítették saját kutatási pályázataikból rendelkezésre álló forrásaikat. A doktoranduszok számára abban az esetben, ha a doktori iskolában rendelkezésre álló keretüket kimerítették az adott időszakban.

Alábbiakban tesszük közzé új illetve megújított pályázati kiírásainkat. Minden pályázat esetében a pályázás folyamatos, a Kutatási Bizottság a hiánytalan benyújtást követő 5 munkanapon belül dönt. A keret erejéig automatikus a támogatás, ha a pályázó teljesíti az elvárásokat és feladatait. Ezt követően kezdődhet az egyetemi engedélyeztetési folyamat, amit a pályázónak kell intéznie. A pályázás időzítésénél érdemes figyelembe venni, hogy az egyetemi ügyintézés akár 2-3 hetet is igénybe vehet.

A pályázati feltételekben elfogadott vállalás nem teljesítése a megadott határidőkre automatikusan maga után vonja a következő két év kari kutatási pályázataiból való kizárást.

A pályázatok benyújtására 2018. február 5-től kizárólag az online pályázatbeküldő felületen van lehetőség, amely egyetemi hálózatba kötött gépekről érhető el itt: workflow.business.research.uni-corvinus.hu A rendszerbe való belépés regisztrációhoz kötött, kérjük hogy regisztrációt követően jelentkezzen be, és töltse ki a megfelelő pályázati űrlapot!

 

Pályázati kiírások

1. Nemzetközi tudományos konferencián való részvétel

2. Kutatási pályázatot előkészítő és partnerkereső találkozókon való részvétel

3. Tudományos önképzési tevékenység

4. Publikációs tevékenység: Idegennnyelvi lektorálás

5. Publikációs tevékenység: Open access megjelenés

6. Nemzetközi tudományos rendezvények szervezése

7. Empirikus kutatás nemzetközi partnerségben (seed money)

8. Kiemelten fontos magyar nyelvű konferencián való részvétel

Utolsó frissítés: 2018.02.09.