Január - 2020
H K S C P S V
  01 02 03 04 05
06 07 08 09 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 24 25 26
27 28 29 30 31  

Nyílt napok


A Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Kara nyílt napokat, felvételi tájékoztatót tart a 2020  februári indítással meghirdetett mesterképzési szakokról, és a 2020 szeptemberi indítással meghirdetett alap és mesterképzési szakokról az érdeklődők számára.

A rendezvényen a résztvevők képet kaphatnak a Kar oktatási tevékenységéről, nemzetközi kapcsolatairól, diákéletéről. Szakfelelősök mutatják be a szakok sajátosságait, szépségeit.

Emellett szó esik a felvételi folyamat praktikus tudnivalóiról. 

A Corvinus egyetem átalakulásáról további információkat az alábbi oldalon találnak.

2020. évi általános felvételi eljáráshoz kapcsolódó alapképzési szakok nyílt nap:

Dátum: 2020. január 03. (péntek)
Időpont: 
09.00
Helyszín:1093 Budapest, Fővám tér 8., E. I., II., III., és  IV.-es előadó és  Közraktár utca 4-6. C nagy előadó (2. emelet)

A nyílt nap részletes programja a képre kattintva elérhető:
Sok szeretettel várjuk 2020. január 03-án (pénteken) nyílt napunkra, mely a nagy érdeklődésre való tekintettel több helyszínen, a főépület I., II.,III., és IV.-es nagy előadóban, és egyetemünk új épületének legnagyobb előadójában a C nagy előadóban kerül megrendezésre.

A termek kapacitásai eltérőek, kérjük, látogatásuk során vegyék ezt figyelembe, és szükség esetén keressenek fel másik előadás helyszínt.

Az érdeklődők 9:00-tól hallgathatják meg valamennyi alapszakunk bemutatását. Az előadások megtartására forgószínpad szerűen kerül sor az előadókban, biztosítva, hogy senki ne maradhasson le az őt érintő előadásról.

Az eseménnyel párhuzamosan a Főépület aulájában felsőbb éves hallgatók várják az érdeklődő diákokat és szüleiket, hogy tájékoztatást adjanak az általuk hallgatott szakokról, és készséggel válaszolnak a felmerülő kérdésekre. 

Emellett bemutatkozik több hallgatói szervezet is, többek között a Hallgatói Önkormányzat és az Öntevékeny Csoportok Irodája (ÖCSI).

Az előadás után lehetőség van rész venni  a Case Solvers által szervezett pályaválasztási tréningen, 13.30 órától az E.393, E.395, E 397-es termekben.

A Hol tanuljak tovább? kezdeményezés célja, hogy egy olyan eszköztárt mutasson a középiskolai diákoknak, mely segítségével megalapozottabb felvételi döntést tudnak hozni. A tréning során a résztvevők egy a pályaválasztás előtt álló gimnazistáról szóló esettanulmányt oldanak meg. A tréning során az üzleti életben használt problémamegoldó módszertant alkalmazzuk. A tréninget a Case Solvers trénerei tartják és az alábbi linken tudnak jelentkezni:

https://case-solvers.com/events/hol-tanuljak-tovabb-esetoldo-trening-4/?lang=hu

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Az „E” és a „C” épületek megközelíthetősége:

 

Bejárat/ parkolási lehetőség

Kedves Érdeklődők!

Amennyiben gépjárművel érkeznek a  parkolásra a Budapesti Corvinus Egyetem C épület mélygarázsában (Közraktár u. 4-6.) és a Bálna Budapest nyilvános parkolójában (Fővám tér 11-12.) van lehetőség.

A Bálna Budapest megközelíthetősége

A Boráros tér felől érkezők a Nehru park és a Bálna épülete mellett a Közraktár utcán elhaladva - folyamatosan balra tartva, jelzőlámpa segítségével, a belső sávból - tudnak a Bálna szervíz útjára ráhajtani, mely a mélygarázs bejáratához vezet.

Az alsó rakpart felől érkezők egyszerűen a rakpartról a jobb oldali sávban haladva, szintén a buszparkolón áthajtva, annak végénél jobbra kanyarodva tudnak a mélygarázsba lehajtani.

 

2020. évi általános felvételi eljáráshoz kapcsolódó mesterképzési szakok nyílt nap:

 

Dátum: 2020. január 31. (péntek)
Időpont: 
12.00
Helyszín: 1093 Budapest, Fővám tér 8. E. IV. előadó 

A nyílt nap részletes programja

Feltöltés alatt!

 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Tanulmányi Iroda

 

 

 

Utolsó frissítés: 2020.01.02.