Április - 2019
H K S C P S V
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30  

Általános tudnivalók

A Budapesti Corvinus Egyetem minden telephelyén (Campusokon, Kollégiumokban stb.) a vezetékes fővonalak, illetve mellékek kiosztását az Informatikai Szolgáltató Központ (továbbiakban ISZK) végzi. A munkálatok egy jelentős részét külsős szerződő partnereink segítik, illetve kivitelezik, ezért az igényeket nem tudjuk napra pontos ütemezéssel tervezni. Kérjük, hogy az igények benyújtásánál ezt vegyék figyelembe!

Az ISZK a közvetlen fővonalak, valamint a mellékek listáját és a hozzájuk tartozó információkat az egyetem honlapján elérhető telefonkönyvben tartja karban, mely külsős partnereink és kollégáink részére is elérhető.

 

Elindult az E-Ügyfélszolgálat, az ügyintézés hatékonyságának növelésére. A szolgáltatások igénylése, módosításának bejelentése az alábbi linken érhető el:

E-Ügyfélszolgálat

 

Igényelhető szolgáltatások

  • Új mellék igénylése: Az új mellék az igénylőlap alapján bekerül a telefonkönyvbe, illetve az egyetemi vezetékes telefonelszámolás rendszerébe. A mellék után a kötelezettségvállalónak havi 1000 Ft-ot kell elszámolnia az ISZK felé. A mellékről indított térítésköteles hívások is külön kiszámlázásra kerülnek!
  • Telefonmellék áthelyezés szervezeti egységen belül: A mellék adatainak változásai az igénylőlap alapján bekerül a telefonkönyvbe.
  • Szervezeti egység változással járó telefonmellék áthelyezés: A mellék adatainak változásai az igénylőlap alapján bekerül a telefonkönyvbe, illetve az egyetemi vezetékes telefonelszámolás rendszerébe is módosításra kerül.
  • Telefonkód igénylés: a külső (emelt díjas, külföldi vezetékes, belföldi vezetékes, mobil) számok hívására alkalmas kód igénylése
  • Meglévő telefonkód megszüntetése
  • Meglévő telefonmellék törlése: A mellék kikerül a telefonkönyvből, illetve az egyetemi vezetékes telefonelszámolás rendszeréből.
  • Telefonkönyvvel kapcsolatos ügyintézés

Utolsó frissítés: 2018.11.30.