Január - 2018
H K S C P S V
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 24 25 26 27 28
29 30 31  

Általános tudnivalók

A Budapesti Corvinus Egyetem minden telephelyén (Campusokon, Kollégiumokban stb.) a vezetékes fővonalak, illetve mellékek kiosztását az Informatikai Szolgáltató Központ (továbbiakban ISZK) végzi. A munkálatok egy jelentős részét külsős szerződő partnereink segítik, illetve kivitelezik, ezért az igényeket nem tudjuk napra pontos ütemezéssel tervezni. Kérjük, hogy az igények benyújtásánál ezt vegyék figyelembe!

Az ISZK a közvetlen fővonalak, valamint a mellékek listáját és a hozzájuk tartozó információkat az egyetem honlapján elérhető telefonkönyvben tartja karban, mely külsős partnereink és kollégáink részére is elérhető. A telefonkönyv adataiban bekövetkező minden olyan változást, mely az elszámolást nem érinti, elegendő az ugyfelszolgalat(kukac)uni-corvinus(pont)hu email címre küldött levélben jelezni, ellenkező esetben a változást engedélyeztetés kell hogy megelőzze. A szolgáltatások listáját és az ezekhez szükséges igénylőlapokat az Igényelhető szolgáltatások menüpontban találják.

Igényelhető szolgáltatások

  • Új mellék igénylése: Az új mellék az igénylőlap alapján bekerül a telefonkönyvbe, illetve az egyetemi vezetékes telefonelszámolás rendszerébe. A mellék után a kötelezettségvállalónak havi 1000 Ft-ot kell elszámolnia az ISZK felé. A mellékről indított térítésköteles hívások is külön kiszámlázásra kerülnek! Az igénylést csak pénzügyileg ellenjegyzett nyomtatványon fogadjuk el. A kitöltött, pénzügyi ellenjegyzővel is aláíratott nyomtatványt, az ISZK Ügyfélszolgálatára kell eljuttatni. A nyomtatvány ide kattintva letölthető. A megfelelően kitöltött és engedélyezett igénylőlapot legalább 5 munkanappal a kívánt üzembe helyezés dátuma előtt el kell juttatni az ISZK-hoz, de a kiépítés pontos dátumát így sem tudjuk garantálni! Az igénylőlapon feltüntetett adatok automatikusan bekerülnek az egyetemi telefonkönyvbe is.
  • Telefonmellék áthelyezés szervezeti egységen belül: A mellék adatainak változásai az igénylőlap alapján bekerül a telefonkönyvbe. A pontosan, géppel kitöltött igénylőlapot elektronikus formában az ugyfelszolgalat(kukac)uni-corvinus(pont)hu email-címre kell eljuttatni, legalább 5 munkanappal a kívánt változtatás előtt. A nyomtatvány ide kattintva letölthető. Az igénylőlapon feltüntetett módosítások automatikusan bekerülnek az egyetemi telefonkönyvbe is.
  • Szervezeti egység változással járó telefonmellék áthelyezés: A mellék adatainak változásai az igénylőlap alapján bekerül a telefonkönyvbe, illetve az egyetemi vezetékes telefonelszámolás rendszerébe is módosításra kerül. Az igénylést csak pénzügyileg ellenjegyzett nyomtatványon fogadjuk el. A kitöltött, pénzügyi ellenjegyzővel is aláíratott nyomtatványt, az ISZK Ügyfélszolgálatára kell eljuttatni. A nyomtatvány ide kattintva letölthető. A megfelelően kitöltött és engedélyezett igénylőlapot legalább 5 munkanappal a kívánt áthelyezés előtt el kell juttatni az ISZK-hoz, de az áthelyezés pontos dátumát így sem tudjuk garantálni! Az igénylőlapon feltüntetett módosítások automatikusan bekerülnek az egyetemi telefonkönyvbe is.
  • Telefonkód igénylés: a külső (emelt díjas, külföldi vezetékes, belföldi vezetékes, mobil) számok hívására alkalmas kód igénylését csak pénzügyileg ellenjegyzett nyomtatványon fogadjuk el. A kitöltött, pénzügyi ellenjegyzővel is aláíratott nyomtatványt, az ISZK Ügyfélszolgálatára kell eljuttatni. A nyomtatvány ide kattintva letölthető.
  • Meglévő telefonkód megszüntetése: a pontosan, géppel kitöltött igénylőlapot elektronikus formában a ugyfelszolgalat(kukac)uni-corvinus(pont)hu email-címre kell eljuttatni. A nyomtatvány ide kattintva letölthető.
  • Meglévő telefonmellék törlése: A mellék az igénylőlap alapján kikerül a telefonkönyvből, illetve az egyetemi vezetékes telefonelszámolás rendszeréből. A pontosan, géppel kitöltött igénylőlapot elektronikus formában a ugyfelszolgalat(kukac)uni-corvinus(pont)hu email-címre kell eljuttatni. A nyomtatvány ide kattintva letölthető. Az igénylőlapon feltüntetett melléket automatikusan töröljük az egyetemi telefonkönyvből.

Utolsó frissítés: 2017.12.21.