Október - 2019
H K S C P S V
  01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31  

Információk az I. Corvinus Főzőversenyen részt vevő csapatok részére

Hogyan, kikből állhat össze egy CSAPAT?

 

A csapatok maximum létszáma 15 fő, ebben természetesen részt vehetnek oktatók, kutatók, dolgozók ÉS jelenlegi/alumni hallgatóik is, azonban kérjük, a hallgatók létszáma ne haladja meg az össz-létszám 50%-át.

 

Mit biztosít az Egyetem a főzéshez, és mit kell nekünk hozni?

A főzéshez a következőket biztosítja az Egyetem:

- tűztér
- tűzifa
- csapatonként 2 garnitúra sörpad
- csapatonként 1 pavilonsátor (3x6 m)
- műanyag evőeszközök, tányérok és poharak
- kenyér, savanyúság

A készítendő ételek alapanyagának beszerzését tehát a tisztelt csapatoktól szeretnénk kérni!

 

Mi lesz a verseny menetrendje, hány órára kell és hová mennünk?

 

 

A verseny helyszíne a Budai Arborétumban található sportpálya. Ide várjuk a résztvevő csapatok tagjait a következők szerint:

  • gyülekezés 10.00 órától
  • tűzgyújtás 10.30 órától

 

 

Mit főzhetünk és hány főre?

 

20 főre kérjük elkészíteni a menüt, amely bármilyen szabad tűzön megvalósítható sós, vagy akár édes étel is lehet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Utolsó frissítés: 2018.11.30.