Augusztus - 2018
H K S C P S V
  01 02 03 04 05
06 07 08 09 10 11 12
13 14 15 16 17 18
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31  

Mobilflottával kapcsolatos szolgáltatások

Mobilflotta ügyintézés

Az egyetemi mobilflottával kapcsolatos ügyintézéssel, problémákkal kapcsolatban keresse kollégáinkat a flotta(kukac)uni-corvinus.hu email címen.

Belépés menete

Minden egyetemi közalkalmazottnak - legfeljebb  5  előfizetéssel - lehetősége van új előfizetést igényelnie, vagy saját néven meglévő, Telekomos előfizetést beléptetnie az egyetemi flottába.
Aki más szolgáltatónál van, annak előbb át kell lépnie saját néven az Egyetem jelenlegi szolgáltatójához, a Telekomhoz. Az átlépést személyesen kell intézni bármelyik Telekomos üzletben, figyelve arra, hogy csak olyan előfizetést szabad választani, melyhez hűségidő nem tartozik. Sem dominós előfizetéssel, sem hűségidővel nem lehet az egyetemi flottához csatlakozni. (Ide tartozik a készülékvásárlással járó hűségidő is.)
Amennyiben az előfizetés Telekomos, de  nem a közalkalmazott nevén van (pl. családtag nevén van), annak először bármelyik Telekomos üzletben szerződésmódosítással saját nevére kell íratnia a meglévő előfizetést.

Ezt követően ki kell tölteni az egyetem belső nyomtatványai közül egyet (csatlakozási adatlap), majd aláírás után belső postán el kell juttatni az ISZK Titkárságára.

Ha a belépéssel kapcsolatban bármilyen probléma merül fel, az ISZK kollégái levélben tájékoztatják az érintett közalkalmazottat.

Kancellári utasítás

8/2017. (VI. 20.) számú kancellári utasítás az egyetemi flottába tartozó mobiltelefon használatáról.

Csatlakozási adatlapok

Egyetem által fizetett előfizetéseknél

Flottatag által fizetett előfizetéseknél

 

Igénybe vehető szolgáltatások, díjak

  • Alap csomag – mely tartalmaz korlátlan beszélgetést, korlátlan sms küldést, és 1 GB adatforgalmat. Ára bruttó: 1 227 Ft + közbeszerzési díj.
  • Emelt csomag - mely tartalmaz korlátlan beszélgetést, korlátlan sms küldést, és 6 GB adatforgalmat. Ára bruttó: 1 688 Ft + közbeszerzési díj.
  • Különálló adatcsomag – mely használható stickekben, tabletekben, és tartalmaz 5 GB adatforgalmat. Ára bruttó: 701 Ft + közbeszerzési díj.

Meglévő előfizetéssel történő csatlakozás díja (egyszeri) 900 Ft.

Általános tájékoztató a 2017. június 15-i roaming változásról

Tudnivalók

Magyar Telekom szolgáltatónál a nemzetközi és roaming hanghívások díjai

        Mi a különbség a roaming és a nemzetközi hívás között?

  • Roaming hívás: külföldön, a hazai szolgáltatónál bejegyzett telefonszámmal, hívás indítása vagy SMS küldése hazai (mobil vagy vezetékes) telefonszámra.
  • Nemzetközi hívás: belföldről vagy külföldről kezdeményezett külföldi mobil vagy vonalas telefonszám hívása.

Nemzetközi és roaming hang hívás díjtáblázat
Nemzetközi zónabesorolás
Roaming zónabesorolá

Tájékoztató az EU roaming méltányos használatáról

A részletes tájékoztató ezzel kapcsolatban a Telekom oldalán található.

Összefoglaló a Roaming többletdíjakról és méltányos használatról.

Adatroaming - külföldön mobilinternet használata

EU-n belüli országokban a belföldi adatkeret díjmentesen leforgalmazható a méltányos internethasználat keretein belül.

EU-n kívüli országokban az adatroaming használata többféle anyagi vonzattal járhat. A díjszabás függ attól, hogy melyik országban vagyunk, illetve attól is, hogy az adott országon belül melyik mobilszolgáltató hálózatára kapcsolódtunk. Az árak tájékoztató jellegűek, és nem tartalmazzák az egyetem szerződésében rögzített 80 %-os kedvezményt. A különböző EU-n kívüli országok adatroaming árai.

EU alatt a jelen Díjszabás vonatkozásában a Telekom mindenkori EU zónája értendő.

Utolsó frissítés: 2018.04.17.