Augusztus - 2019
H K S C P S V
  01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
26 27 28 29 30 31  

Kik vagyunk mi?

 

A Diáktanácsadó Központról Dióhéjban

 

Amikor úgy érzed, hogy fejed fölött összecsapnak a hullámok és nem tudod, hova fordulhatnál a problémáddal, akkor utad a Sóház fszt. 1-es szobájába vezessen, ahol a kortárssegítők megpróbálnak segíteni ügyes-bajos dolgaid rendezésében.

 

És hogy pontosan mit is takar a kortárssegítés és a Diáktanácsadó Központ (DTK)? Egyfelől a hallgatók számára hasznos életvezetési tanácsadást és információkat nyújt tanulmányi ügyekben. Legyen szó akár egyéni tanrend összeállításáról, vizsgarend megtervezéséről, vagy a vizsgaszabályzat értelmezéséről. Megpróbálunk a lehető leggyorsabban és legalaposabban kielégítő válasszal szolgálni kérdéseidre, csak gyere, mondd el nekünk! Ha segítség kell, ügyeleti időben várunk Rád!

 

Tudod, Sóház (Fôvám tér 13-15.) földszint 1. Vagy látogass el honlapunkra: www.diaktanacsado.uni-corvinus.hu vagy írj e-mailt a: diaktanacsado@uni-corvinus.hu címre!

 

Másrészt a diáktanácsadóban pszichológiai és mentálhigiénés tanácsadás is működik, amelyet a központ vezetője, Dr. Németh Marietta pszichológus tart.

 

Ha bármilyen nehézségbe botlasz, például nehezen kezeled a stresszt, szorongásaid rossz hatással vannak az egyetemen nyújtott teljesítményedre, nem erősséged a konfliktuskezelés, önértékelési zavarok gyötörnek, vagy nehezen alakítasz ki új kapcsolatokat, barátságokat (stb...), akkor nyugodtan kérd az egyéni tanácsadást.

A pszichológiai tanácsadás négyszemközt történik, előzetes bejelentkezés alapján, akár órarendhez igazítva. Minden szolgáltatásunk ingyenes az egyetem hallgatói számára.

 

A Diáktanácsadó Központ olyan hallgatóknak is segítséget kínál, akik valamilyen fogyatékkal élnek. Számukra az egyetem minden karon fogyatékosügyi koordinátort nevezett ki, akihez bátran fordulhatnak tanulmányi kedvezményeik, mentességeik és támogatásuk ügyében, valamint bármilyen problémájuk esetén.

 

A hivatalos ügyek mellett a DTK-ban tevékenykedő kortárssegítők (akik az egyetem felsőbb éves hallgatói) annak érdekében, hogy minél hatékonyabban segíthessenek nektek, különféle önismereti és készségfejlesztô tréningeken vesznek részt, ahol a mindennapi életben alkalmazható pszichológiai ismereteket és azok átadásának módjait “tanulják meg”.

 

Aki ügyeleti időben ellátogat irodánkba, érdekes önismereti teszteket tölthet ki, valamint lehetősége nyílik kipróbálni egy pszichológiai társasjátékot is, az Identity-t.

 

Ha kíváncsi vagy, mi minden jó dolog folyik nálunk, gyere be egy csésze teára, és láss bele a világunkba!

 

Ha kedvet érzel magadban ahhoz, hogy egy összetartó csapat tagjaként segíts társaidnak elboldogulni az egyetemen, vagy csak fogékony vagy a pszichológia iránt, akkor gyere Te is kortársegítőnek! A tanév során folyamatosan várjuk jelentkezéseteket személyesen vagy e-mailben.

 

Forgasd élvezettel kisokosunkat, reméljük sok hasznos információt találsz benne.

 

Sikeres tanévet kívánunk!

 

- a DTK csapata -

 

Ügyeleti időnket megtalálod a honlapunkon!

Utolsó frissítés: 2018.11.30.

femdom-mania.net femdom-scat.net hot-facesitting.com