Január - 2020
H K S C P S V
  01 02 03 04 05
06 07 08 09 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
27 28 29 30 31  

Ügyintézés rendje

 Az egyetemi prezentációs sablonok elérhetőek a Letölthető Dokumentumok oldalon.

Arculati eszközök kölcsönzése

 

A Kommunikációs Iroda leltárában szereplő Egyetemi arculati eszközök igény és jogosultság esetén térítésmentesen kölcsönvehetők.

Ehhez kérjük előzetesen egyeztessen kollégáinkkal, illetve lehetőség szerint a  Letölthető Dokumentumok közül az Átadás-átvételi nyilatkozatot hozza magával elszállításkor!

 

Egyéb, ezektől eltérő kérdésekben, kérjük, keresse bizalommal a Kommunikációs Iroda munkatársait!

Forgatási/fotózási engedélyek kiadása

 

Engedély iránti kérelméhez, kérjük a Letölthető Dokumentumok között található Forgatási/fotózási kérelmet juttassa el kitöltve Irodánkba az esemény előtt legalább 3 nappal.

 

Rendezvények előkészítése

 

Egyetemi hatáskörbe tartozó kari, szervezeti események zökkenőmentes lebonyolítása érdekében, kérjük, keresse a Kommunikációs Iroda és a Rendezvényiroda munkatársait.

Egyetemi megjelenés koordinálása

 

Kiadványok, hirdetések szerkesztése során, üzleti ajánlata esetén, kérjük, a kommunikacio(kukac)uni-corvinus(pont)hu címre küldjön üzenetet, pontos díjmegjelöléssel és ismertetővel.

Egyetemi honlap szerkesztése

 

Az Egyetemi Honlap főoldalára szánt híreket, illetve egyéb információkat, kérjük, a corvinushirek(kukac)uni-corvinus(pont)hu címre szíveskedjenek eljuttatni, a pontos szöveggel, illetve a feltölteni kívánt csatolmányokkal együtt.

Hírlevél működtetése

 
A Corvinus Hírlevel egy elektronikus hírlevél, melyet minden egyetemi polgár részére az egyetemtől kapott e-mail címére automatikusan kiküldünk.

A hírlevelet az egyetemi e-mail címről másik e-mail címre a postafiók beállításainál lehet átirányítani.

A Corvinus Hírekbe szánt híreket, illetve egyéb információkat, kérjük, a corvinushirek(kukac)uni-corvinus(pont)hu címre szíveskedjenek eljuttatni, a pontos szöveggel, illetve a feltölteni kívánt csatolmányokkal együtt.

A hírleveleket egy automatikus rendszer küldi el minden reggel 6.00 óra körül minden címzettnek, így a másnap reggeli megjelenés csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha a tárgynap ELŐTTI nap délután 14.00 óráig eljuttatják szerkesztőségünkbe.


A megjelentetni kívánt hírt pontos szöveggel illetve
Cím / Megszólítás (vagy alcím) / Maga az Üzenet

szerkezetben várjuk.

Lehetőség van csatolmányok küldésére is, ezeket általában egy "IDE kattintva" hivatkozással tudjuk jelölni.


Technikai okok miatt kérjük, hogy képeket csak csatolmányként küldjenek, ezeknek a beágyazására ugyanis nincs módunk.

Köszönjük!

Képek/arculati elemek/információk szolgáltatása

 

Fényképek, logók, egyéb arculati elemek igénylésekor kérjük pontos cél, illetve jogosultság megjelölésével keresse munkatársainkat a corvinushirek(kukac)uni-corvinus(pont)hu címen.

Utolsó frissítés: 2018.11.30.