English

A Vezetéstudományi Intézet által gondozott képzési programok

A Gazdálkodástudományi kar meghatározó egységeként a Vezetéstudományi Intézet több képzési programnak felelőse. E programoknál nemcsak az oktatásban veszünk részt, de a képzés egészét koordináljuk.

  • Intézetünk gondozza egyetemünk legnagyobb létszámmal induló alapszintű (bachelor) szakját, a Gazdálkodási és menedzsment alapszakot, amely nappali mellett levelező tagozaton is folytatható. Nappali tagozaton ezen belül külön hozzánk kapcsolódik az emberi erőforrás menedzsment specializáció. Emellett 2016-tól az Emberi erőforrások alapszak felelőse is a Vezetéstudományi Intézet.
  • A Vezetés és szervezés mesterszak Intézetünk zászlóshajója, nappali és esti tagozaton is elindult, valamint az Erdélyi Magyar Tudományegyetem Csíkszeredai karával kettős diploma képzésünk is van. A nappali tagozatos képzésben Controlling és teljesítménymenedzsment, Emberierőforrás- és szervezetfejlesztés, valamint Szervezetalakítás és folyamatszervezés specializációkat indítunk.
  • A szakirányú továbbképzések közül a Szervezeti magatartás tanszékünk a Humánmenedzsment és a HR Business Partner programok felelőse.

Képzéseinkről részletesen