Június - 2017
H K S C P S V
  01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 29 30  

Microsoft szoftverek otthoni használata - Campus szerződés

Tájékoztató a Microsoft szolgáltatásáról, kérdéssel, problémával kérjük a szolgáltatóhoz forduljon!

Az Budapesti Corvinus Egyetem Tisztaszoftver Programban való részvételének  köszönhetően minden oktatója és hallgatója jogosult a Microsoft Office 365 Oktatási verziójának otthoni, ingyenes telepítésére.

 • Dolgozzon hatékonyan asztali és mobil eszközein az ismerős Office-alkalmazások használatával.
 • Tárolja dokumentumait a csomaggal járó, 1TB méretű OneDrive tárhelyen.
 • Működjön együtt munkatársaival akár virtuálisan is a legbiztonságosabb felhőszolgáltatás segítségével.
 • Használja ki a tökéletes mobilitást azáltal, hogy dokumentumaihoz mostantól bármikor, bárhonnan hozzáfér.
 • Rendszerezze feljegyzéseit a OneNote segítségével.

Az Office legújabb verziója akár 5 PC-re vagy Mac-re, valamint egyéb mobileszközökre telepíthető, az Android vagy Windows rendszerű táblagépeket, az iPad és a Windows-os táblagépeket is beleértve.


Az egyes alkalmazásokra vonatkozóan az Office 365 Oktatóközpontban talál részletes ismertetést.

Regisztráció

https://portal.office.com/start?sku=faculty

Office 365 ProPlus minden oktatónak és diáknak

Az általános és középiskolák diákjaihoz hasonlóan mostantól a Tisztaszoftver Programban részt vevő felsőoktatási intézmények hallgatói is ingyenesen tölthetik le és telepíthetik akár 5+5 asztali számítógépre és okos eszközre az Office 365 ProPlus programcsomagot.

A szerződésről általában

A Tisztaszoftver Program keretében a KIFÜ és a Microsoft között létrejött megállapodás a csatlakozott felsőoktatási intézmények számára az alábbi szolgáltatásokat nyújtja: Az intézmény számítógépei számára biztosítja a Microsoft Windows Enterprise operációs rendszer frissítés (alap OEM továbbra is szükséges*) és a Microsoft Office Professional Plus irodai programcsomag, valamint a Microsoft Core CAL kliens hozzáférési jog mindenkori legfrissebb vagy bármely korábbi verzió jogtiszta használatát.

Az intézmények oktatói és alkalmazottai otthoni használatára biztosítja a Microsoft Windows Professional operációs rendszer frissítés (alap OEM továbbra is szükséges*) és a Microsoft Office Professional Plus irodai programcsomag, valamint a Microsoft Core CAL kliens hozzáférési jog mindenkori legfrissebb vagy bármely korábbi verzió jogtiszta használatát. A intézménnyel tanulói jogviszonyban álló hallgatók ilyen jellegű otthoni használata nem biztosított.

* Ez azt jelenti, hogy rendelkeznie kell egy jogtiszta Microsoft Windows verzióva és azt frissítheti a Campus-ból kapottal. Pl. ha vásárol egy új gépet, ahhoz vesz egy OEM Windows Vista Home Basic-et (mivel ez a legolcsóbb) és ehelyett a Windows XP Professional vagy Windows Vista Enterprise-t telepíti. Nem kell kétszer telepíteni a Windows de egy eredetiséget igazoló matricával rendelkeznie kell!
Ha operációs rendszer nélkül vásárol gépet és arra teszi fel a Campus-os Windows az ugyan úgy kalóz verziónak számít.

 Változás - 2015

 • Az intézményi telepítő csak az egyetem tartományában lévő gépeken műkdöképes. A Windows és az Office folyamatosan aktiválja magát a Tisztaszoftver központi KMS szerverén.
 • Az otthon használható Windows telepítőkészletet a webes Neptunból tudják letölteni.
 • NEM JÁR:
  • Hallgatóknak, otthoni használatra a Windows
  • Adminisztratív dolgozóknak az Office 365, otthoni használatra a Neptunból a régi verziók letölthetőek

További információ http://www.campus.hu/gyik.html

Utolsó frissítés: 2017.03.09.