Január - 2020
H K S C P S V
  01 02 03 04 05
06 07 08 09 10 11 12
13 14 15 16 17 18
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31  

Informatikai beszerzések, nyomtatók/fénymásolók bérlések

Az informatikai beszerzés törvényileg szabályozott, központosított közbeszerzés alá tartozik. Minden eszköz és szoftver (amely nevesítve van), csak a Miniszterelnöki Hivatal Közbeszerzési Igazgatósága által lebonyolított közbeszerzési eljárások alapján kijelölt szállítóktól szerezhetők be. A Gazdasági Főigazgató által kiadott beszerzési szabályzat az informatikai beszerzéseket az ISZK szakmai jóváhagyásához köti. Természetesen vállaljuk a központosított közbeszerzés alá nem tartozó eszközök beszerzését is, amennyiben a szervezeti egység igényli.

Segíthetünk?

Technikai és adminisztratív jellegű kérdésekkel kapcsolatban kérjük az iszkbeszerzes(kukac)uni-corvinus(pont)hu e-mail címre írjon levelet.

Az informatikai beszerzés folyamata


1. A beszerzési igény esetén a szervezeti egység kitölt egy "Beszerzési igénylőlap" űrlapot. Abban az esetben, ha sürgős beszerzésről van szó, és a rendelés az ISZK raktárkészletéből kielégíthető, elegendő egy megrendelő-átterhelő nyomtatványt kitölteni (előtt feltétlenül egyeztessen az ISZK-val). A beszerezhető informatikai eszközök listája honlapunkon, a következő bekezdésben megtalálható. A választás előtt érdemes kollégáinkkal konzultálni, hogy a listában szereplő eszközök, tartozékok közül melyik felel meg az elvégzendő feladatnak, melyre az informatikai eszközt beszerzik.

A beszerezhető eszközök táblázatban az eszközök, tartozékok bruttó ára is megtalálható. (A bruttó ár tartalmazza az ÁFÁ-t és a közbeszerzési díjat is, ha van.) Kérjük minden esetben a bruttó árat tüntessék fel a beszerzési igénylőlap megfelelő oszlopában, figyelembe véve azt, hogy dologi keretből a jelenleg érvényben lévő jogszabályok a legfeljebb nettó 200 000 Ft/db összegű informatikai eszközök beszerzését engedélyezi. Ettől csak az EU-s pályázati vagy OTKA forrásból finanszírozott beszerzések kivételek.

2. A keret felett rendelkező vezető aláírja, majd belső postával átküldi az ISZK-ba.

3. Ha a megrendelés szakmailag megfelelő, az ISZK elkészíti a rendelést kísérő papírokat, és előkészíti a pénzügyi nyilvántartásba vételt.

4. A nyomtatványt pénzügyi ellenjegyzésre és kötelezettségvállalásra átkerül a Pénzügyi Irodára.

5. Visszaérkezés után megtörténik a tényleges rendelés, melyet a közbeszerzési partnernek kb. 30 nap alatt kell teljesítenie.

6. A szállító által leszállított informatikai eszközt leltárba vesszük, az installálást elvégezzük, majd a megrendelővel történt egyeztetést követően megszervezzük a szállítást.

7. Az eszköz megérkezéséről a Pénzügyi Iroda a megrendelő szervezeti egységnek teljesítés igazolást küld aláírásra, s ennek visszaérkezése után utal a szállítónak.

Szoftverek beszerzése

Kérjük az alábbi információkat küldje el az iszkbeszerzes(kukac)uni-corvinus(pont)hu e-mail címre:

  • Beszerzendő szoftver neve,
  • verziója,
  • beszerzendő példányszám, 
  • egyetemi tartományban lévő vagy otthoni számítógépre telepítendő a szoftver,
    • egyetemi számítógép esetében a számítógép SZA száma,
    • otthoni gép esetében annak megerősítése, hogy annak szoftver és hardver környezetében a beszerzendő szoftver futtatható.

Beszerezhető informatikai eszközök listái

Teljes listák
(részletes specifikációk)

1. Vásárlás - Nyomtatók, szkennerek, fénymásolók
                      A megkötött keretszerződés kimerült,
                      igényét kérjük az iszkbeszerzes(kukac)uni-corvinus(pont)hu
                      címre küldött levélben jelezze.


2. Bérlés - Nagy teljesítményű új vagy használt multifunkciós berendezések bérlése

3. Monitorok

4. PC-k

5. Laptop - A megkötött keretszerződés kimerült,
                  igényét kérjük az iszkbeszerzes(kukac)uni-corvinus(pont)hu
                  címre küldött levélben jelezze.

Egyéb

Utolsó frissítés: 2019.10.03.