Április - 2020
H K S C P S V
  01 02 03 04 05
06 08 09 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30  

A Döntéselmélet Tanszék oktatási portfoliója

A Döntéselmélet Tanszék oktatási tevékenysége igen széles spektrumot fed le, amely az alapképzéstől a Phd képzésig terjed. Az alapképzésben (BSc) a Döntési technikák kurzust oktatjuk, amely a Gazdálkodás és menedzsment alapképzési szak második évfolyamán szakmai törzstárgy. A Pénzügy és Számvitel, a Turizmus-vendéglátás, a Nemzetközi gazdálkodás, a Kereskedelem és marketing, valamint a Gazdaságinformatikus alapképzési szakokon a kurzus a második és harmadik évfolyamon választható tárgyként szerepel az operatív tantervben. A Döntési technikák a Levelező képzésben is az operatív tanterv részét képezi.

A mesterképzésben a Döntéselmélet Tanszék több tárggyal jelenik meg. A hagyományos ötéves képzésben a Döntéselmélet tárgy a kötelezően választható tárgyak blokkjában szerepel, míg a 2008 őszén induló Vezetés és szervezés valamint Marketing mesterképzési szak második évfolyamán a Döntéselmélet szakmai törzstárgyként kötelező, más mesterszakokon választható tárgy. A hagyományos ötéves képzésben a Tanszék gondozza a Társadalmi vállalkozók és a Vállalati teljesítménymérés választható tárgyakat is.

A Tanszék nagy hangsúlyt helyez az idegen nyelvű tárgyak oktatására. Különböző nemzetközi programokban (ISP, CEMS stb.) a Decision Methods, a Decision Making and Negotiation Strategies, a Cross-Cultural Management, a Management Skills és az Approches Croisées des Entreprises kurzusainkat oktatjuk.

A posztgraduális képzésekben a Döntéselmélet kurzussal, a Gazdasági és üzleti etika, az Etika (Humánmenedzsment Program), valamint a Teljesítménymérés és a döntéshozatal tárgyakkal vagyunk jelen, a PhD képzésben pedig az Értékteremtés vállalati és vállalatközi kérdései, az Ökológiai közgazdaságtan és a Döntéselmélet és módszertan kurzusok szerepelnek a Döntéselmélet Tanszék tárgykínálatában.

Utolsó frissítés: 2019.03.11.