Szeptember - 2014
H K S C P S V
01 02 03 04
05
06 07
08
09
10
11
12
13 14
15 16 18 19 20 21
22 23
24
25 26 27 28
29 30  
péntek, 2014. szeptember 05.
11:00 - Meghívó Soós Anita PhD védésére
A Budapesti Corvinus Egyetem Élelmiszertudományi Doktori Iskolája meghívja Önt Soós Anita "Növényi eredetű zsiradékok hatása az állati eredetű zsírok fizikai tulajdonságaira" című ...
kedd, 2014. szeptember 09.
11:00 - Meghívó Szilvássy Blanka PhD-védésére 20140909 11:00
A Budapesti Corvinus Egyetem Élelmiszertudományi Doktori Iskolája meghívja Önt Szilvássy Blanka "Élelmi növények polifenol készletének vizsgálata tömegspektrometriás módszerekkel" ...
15:00 - Meghívó Polgár László PhD-védésére 20140909 15:00
A Budapesti Corvinus Egyetem Élelmiszertudományi Doktori Iskolája meghívja Önt Polgár László "Növényvédő szerek és azok bomlástermékeinek vizsgálata élelmiszerekben HPLC-(ESI+)MS t...
szerda, 2014. szeptember 10.
00:00 - Ismét indul Sörfőző mester képzés
A Budapesti Corvinus Egyetem Élelmiszertudományi Kara 2014. őszén ismét meghirdeti a "Sörfőző mester" szakmérnök és szaktanácsadó szakirányú továbbképzési szakot. Jelentkezési hatá...
péntek, 2014. szeptember 12.
10:00 - Meghívó Deák Edit PhD dolgozatának munkahelyi vitájára
Az Alkalmazott Kémia Tanszék könyvtárában 2014. szeptember 12-én, 10 órakor kerül sor Deák Edit PhD dolgozatának házi védésére, melynek címe "Adalékolási eljárással végrehajtott LC...
szerda, 2014. szeptember 24.
14:00 - Meghívó Hudák Ildikó nyilvános védésére
A Kertészettudományi Doktori Iskola meghívja Önt Hudák Ildikó "Lágyrothadást, illetve hajtásszáradást okozó baktériumos betegségekkel szembeni ellenállóképesség vizsgálata in vitro...

HR Business Partner Program

Letölthető jelentkezési lap

 

A Gazdálkodástudományi Kar és a hazai szervezetfejlesztési piac meghatározó szereplői, a Flow Csoport és az OD Partner stratégiai szövetségében megvalósuló program a legjobb hazai és nemzetközi HR felsővezetői gyakorlatot teszi elérhetővé a jelentkezők számára. 


A program célja:
A HR business partner szakirányú továbbképzési szak célja az emberierőforrás-menedzsmenttel hivatásszerűen foglalkozó, elsősorban HR vezetői és/vagy „HR generalista” jellegű munkakörben tevékenykedő szakemberek, illetve a HR-es pályaváltás iránt érdeklődő középvezetők - akik vezetőként már ismerik és használják az emberierőforrás-menedzsment eszköztárát - felkészítése egy olyan HR felsővezetői szerepkörre, amely az üzleti vezetőkkel kialakított partnerségre épül. A képzés során ezen az úton szeretnénk támogatni és kísérni hallgatóinkat
- üzleti/gazdálkodási tudásuk bővítésén,
- szervezet-diagnosztikai és módszertani ismereteik erősítésén, illetve
- belső tanácsadói és felsővezetői szemléletük és készségeik fejlesztésén keresztül.
A program az egyetem üzleti és tudományos téren tapasztalatot és elismerést szerzett, nemzetközi tekintélyű oktatói és a Flow Csoport szervezetfejlesztési és HR tanácsadói, valamint élenjáró HR gyakorlattal rendelkező hazai és nemzetközi vállalatok HR felsővezetői együttműködésében valósul meg.

A képzés formája és időtartama:
Munka melletti (levelező képzés), az őszi és a tavaszi oktatási időszakban 3-4 hetente péntek-szombati napokon blokkosítva, félévenként 6 alkalommal. Egy oktatási blokk időtartama: pénteken 13.00 – 18.50, szombaton 9.00-17.20 között.
A képzés 4 féléves.


Költségtérítési díj: 395.000, Ft/félév. A képzés díját a munkáltató átvállalhatja.


Kiknek ajánljuk a képzést:


A HR business partner programra olyan tehetséges és jelentős (5 - 8 év) emberierőforrás-menedzsment - vagy fejlett HRM rendszerekkel működő szervezetnél szerzett vezetői tapasztalattal rendelkező jelentkezőket várunk, akik mélyebben érdeklődnek saját felsővezetői vagy üzleti partneri szerepkörük és az egész szervezetet érintő szervezetfejlesztési módszertanok iránt, nyitottak és készek arra, hogy egy lelkes csapattal együttdolgozva részt vegyenek a társas tanulásban.

 

A képzés szakmai tartalma:

(1) Az üzleti, gazdálkodási ismeretek körébe tartozó tárgyak (Stratégiai menedzsment, Stratégiai HRM esettanulmányok, Leadership, Menedzsment kontroll, Változásmenedzsment, Üzleti Etika) klasszikusnak számító elméleti cikkeken és aktuális gyakorlati eseteken keresztül áttekintést nyújtanak napjaink üzleti szervezeteinek aktuális felsővezetői kérdéseiről és dilemmáiról.


(2)  A szervezet-diagnosztikai szemléleti alapozó és módszertani tárgyak (Szervezeti kultúra vizsgálata, Pszicho-dinamikai rendszerszemlélet, Szervezetfejlesztés, Tanuló szervezet, Szervezeti szerepelemzés, Coaching, HR Trendek: Y Generáció, Social Media, Hálózatkutatás, Családbarát Munkahely, Stressz-menedzsment, E-HR, etc.) célja, hogy felkészítse a hallgatókat a belső tanácsadói és szervezetfejlesztői szerep gyakorlati kihívásaira.

(3) A szakhoz kapcsolódó készségfejlesztő, szakmai-önismereti tárgyak (Csapatépítés, Szupervízió, Egyéni gondolkodási és viselkedési stílusok hatása a szervezeti és egyéni eredményességre, Pszichodráma, Tranzakció-analízis, Gestalt-pszichológia, Konfliktuskezelés, Akció Tanulócsoport, Elismerő feltárás és Elismerő Vezetés /Appreciative Inquiry/) a belső tanácsadói szerepben szükséges készségek fejlesztését és a hazai és nemzetközi gyakorlatban leginkább elterjedt fejlesztői megközelítések sajátélményű megismerését segítik elő.


 (4) A 4. félévben történő diplomakonzultáció szerves részét képezi a programnak. A szakdolgozat elkészítése során a hallgatók tanulmányaikhoz kapcsolódó, általában saját munkahelyükön aktuálisan felmerülő gyakorlati problémát vizsgálnak, megoldási és fejlesztési lehetőségeket tárnak fel és a megvalósíthatóság kérdéseit elemzik. Ehhez a munkához a programban oktató szakemberek aktív támogatást és konzultációs lehetőségeket biztosítanak.


Felvételi feltételek:

  • Egyetemi, vagy főiskolai végzettséget igazoló oklevél
  • Legalább 5 év emberierőforrás-menedzsment területen szerzett szakmai gyakorlat, vagy 5 év vezetői munkatapasztalat jól működő HRM rendszerekkel rendelkező szervezetekben.
  • A jelentkezőknek nem kell nyelvvizsgát igazolniuk, de a diploma megszerzésének feltétele egy élő, az üzleti életben használt idegen nyelvből legalább középfokú "C" típusú államilag elismert vagy azzal egyenértékű nyelvvizsga megléte.
  • A képzés magyar nyelvű, a szakirodalmak és esettanulmányok esetenként angol nyelvűek, ezért egy középszintű angol nyelvű olvasási készség elvárt.


Jelentkezési határidő: 2014. augusztus 15.

 

A jelentkezés személyesen vagy levélben történhet a kitöltött jelentkezési lappal (amely letölthető innen), illetve ügyfélfogadási időben beszerezhető személyesen a Posztgraduális Képzés Tanulmányi Osztályon, 1093 Bp., Fővám tér 8. I. em. 156. szoba; tel: 06-1-482-5349, 482-5316)

Szakmai kérdésekben kapcsolattartó:

Dr. Takács Sándor, egyetemi docens (e-mail: sandor.takacs(kukac)uni-corvinus.hu, telefonszám: 06-20/9463-818) a képzés szakmai vezetője.

 

A jelentkezés helye:

BCE Gazdálkodástudományi Kar
Posztgraduális Képzés Tanulmányi Osztály
Postacím: H-1828 Budapest, Pf. 489.

 

Mellékletként kérjük a következőket:

  • oklevél, (eredeti bemutatása+1 db másolat). Külföldi felsőoktatási intézményben szerzett, befejezett felsőfokú tanulmányokat tanúsító oklevél esetén a Magyar Ekvivalencia és Információs Központ által - a 47/1995 (IV.27.) Korm. Rendelet alapján - kiállított, a megszerzett végzettségi szint elismerését igazoló okmányt is order viagra usa be kell mutatni, másolatát kérjük mellékelni.

  • szakmai önéletrajz és motivációs levél

  • nyelvvizsga bizonyítvány, (eredeti bemutatása+1 db másolat)

  • a regisztrációs díj befizetését igazoló átutalási bizonylat másolata.

A regisztráció díját a Budapesti Corvinus Egyetem alábbi bankszámlaszámára kell átutalni:

10032000-00282857-00000000

Budapesti Corvinus Egyetem 1093 Budapest, Fővám tér 8.

A befizetésen közleményként kérjük feltüntetni az alábbiakat:

Regisztrációs díj 223610
Jelentkező neve

A regisztrációs díj összege: 5.000,-Ft. A regisztrációs díj befizetésének határideje a jelentkezés napja.

A felvételről 2014. július második hetében e-mailen értesítést küldünk.

 

A képzésről, valamint a jelentkezés módjáról bővebb információkat kérhet kollégáinktól:
Telefonon: 482-5316, 482-5349
e-mail: szilvia.csernus(kukac)uni-corvinus.hu

A képzésekre e-mailen, faxon (482-5070), vagy postai úton lehet jelentkezni.

Letölthető jelentkezési lap

Utolsó frissítés: 2014.07.22.